Головна Новини Політика України 2024 Журналіст: Галущенка треба гнати сцяними тряпками із міністерства
commentss НОВИНИ Всі новини

Журналіст: Галущенка треба гнати сцяними тряпками із міністерства

Галущенко цинічно бреше і на чорне каже біле, його некомпетентність вражає

26 липня 2024, 16:19
Поділіться публікацією:

Як вважає журналіст Сергій Сидоренко міністр енергетики Герман Галущенко має бути звільнений із ганьбою.

Журналіст: Галущенка треба гнати сцяними тряпками із міністерства

Герман Галущенко

"Те, що робить Міненерго в останні дні — це показник абсолютного морального банкрутства особисто міністра. Брехня перетворилася в нього на настільки невід'ємну потребу, що без неї не виходить коментувати навіть банальні речі; і цинізм виявився достатнім для того, щоби продовжувати називати чорне білим навіть коли ДЛЯ ВСІХ це є очевидним. А на додаток, рівень аморальності дозволяє йому звинувачувати у роботі на Росію усіх тих, хто вказує на його брехню", — заявив журналіст.

При цьому він додав, що на фоні цих подій взагалі не дивує, що у Берліні Галущенко підставив і президента, і країну, задекларувавши безглузді плани щодо обсягів газової генерації. За його словами, Зеленський тоді повірив своєму міністру і озвучив цифри зі стелі — а тепер ще довго розгрібатиме наслідки.

"Я, звісно, знаю, що експертна спільнота і раніше звинувачувала цього горе-міністра у порушеннях та нехлюйстві також за профілем роботи, але енергетика — не моя сфера, тому утримувався від суджень. Але те, що відбувається зараз, не потребує спеціальних знань. І якщо дика історія з наїздами прес-служби Міненерго на FT була лише першим таким гучним інцидентом, то зараз ми є свідками просто серійного самогубства, яке міністр вчиняє день за днем. Тому його треба гнати сцяними тряпками. Сподіваюся, це відбудеться скоро", — відзначив Сидоренко.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що народний депутат Ярослав Железняк також говорив про те, що на АЕС була аварія і міністр енергетики Герман Галущенко бреше, коли спростовую цю інформацію і називає її російським ІПСО.

При цьому інформацію про те, що на АЕС не було жодної аварії також заявили в Міненерго і навіть закликали СБУ притягнути до відповідальності політиків, які поширюють російське ІПСО.

Разом з тим в МАГАТЕ заявили, що аварія на АЕС таки була.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини