Головна Новини Політика України 2024 Завдання 200: Безугла розповіла, що стається з тими, хто критикує військове керівництво
commentss НОВИНИ Всі новини

Завдання 200: Безугла розповіла, що стається з тими, хто критикує військове керівництво

Безугла каже, що критикувати військове керівництво недопустимо, бо можна поплатитися

16 липня 2024, 19:17
Поділіться публікацією:

Народний депутат Мар’яна Безугла, якій "влаштували обструкцію" через те, що вона системно дискредитує ЗСУ, заявляє, що навіть вона поплатилася за такі дії.

Завдання 200: Безугла розповіла, що стається з тими, хто критикує військове керівництво

Мар'яна Безугла

"Я маю статус народного депутата України. Все-таки захищена і єдина, хто посмів системно критикувати військове керівництво та озвучувати проблеми, які і так знають усі військові в бойових підрозділах, але які не виправляються! Не ті "військові", які займаються підлабузництвом у соцмережах, форму їм доводиться міняти на більший розмір… Прості хлопці і дівчата, які гинуть. Гинуть щоденно", — заявила Безугла.

При цьому вона додала, що людям, які незахищені мандатом, як вона сама, взагалі нібито небезпечно критикувати військове керівництво.

"А тепер уявіть, що відбувається з тими, хто наважується не погодитися в системі ЗСУ. Просто вказати на помилку. Завдання 200. Не дискредитуйте ЗСУ!" — заявила Безугла.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Безуглу відкликали з однієї із посад, яку вона обіймає у ВР. При цьому вона сама заявила, що її підкомітет нібито не був дієвим, тому вона нічого не втрачає.

Окрім того, Безуглу внесли у базу сайту "Миротворець". Після цього народна обраниця заявила, що це сайт, який перестав існувати.

Насправді, кажуть експерти, Безугла така активна лише в соцмережах. У стінах парламенту та на засіданнях комітету вона тихенько сидить і мовчить. Експерти додають, що Безугла і досі є заступницею голови Комітету з питань національної безпеки, оборони і розвідки. І це проблема, яка досі поза увагою СБУ, ДБР і Офісу генпрокурора.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини