Головна Новини Політика України 2024 На комітетах і в стінах ВР мовчить: як почали «розряджати інформаційну торпеду» Безуглу
commentss НОВИНИ Всі новини

На комітетах і в стінах ВР мовчить: як почали «розряджати інформаційну торпеду» Безуглу

Схоже, що Безугла отримала «останнє китайське попередження»

16 липня 2024, 14:00
Поділіться публікацією:

Відкликання нардепа Мар’яни Безуглої з посади голови підкомітету з питань цивільного демократичного нагляду і контролю парламентського комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки – лише початок, вважає політолог Євген Магда.

На комітетах і в стінах ВР мовчить: як почали «розряджати інформаційну торпеду» Безуглу

Мар'яна Безугла

За його інформацією, насправді Безугла не є ефективним народним депутатом. Він відзначає, що на рахунку депутатки профільного комітету – нуль притомних законодавчих ініціатив для покращення ситуації в війську, полегшення життя солдата, відповідальності командирів, якими Безугла так переймається.

При цьому, як стверджує Магда, цікавим є той факт, що категоричність Безуглої обмежується виключно її соцмережами – на Комітеті вона, як розповідали, здебільшого мовчить. Навіть власний підкомітет сама ж називає кишеньковим і недієздатним. Жодної "правди про проблеми військових ЗСУ" вона в стінах парламенту не піднімала, додав політолог.

"Єдина місія Безуглої – повністю дискредитувати військове командування, зваливши на нього відповідальність геть за усе: за рішення Ставки, за кількісну перевагу росіян, які трупами продавлюють фронт, за незадовільну роботу Уряду, за фортифікаційні спорудив тилу, які мають будувати місцеві військові адміністрації", — заявив політолог.

Як результат, відзначає експерт, нічим не обґрунтована зрада легко досягає мети – майорить z-пабліками, породжує зневіру всередині країни, підриває довіру до війська і всередині війська, зміщує акценти і відволікає нас від головного – від шляхів досягнення перемоги.

"Сподіваюся, що відкликання Безуглої з підкомітету це не останнє китайське попередження, а справді готовність вирішити цю проблему. Вона і досі є заступницею голови Комітету з питань національної безпеки, оборони і розвідки. І це проблема, яка досі поза увагою СБУ, ДБР і Офісу генпрокурора", — підкреслив політолог і додав, що "інформаційну торпеду розряджено".

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Безуглу відкликали з однієї із посад, яку вона обіймає у ВР.

Окрім того, Безуглу внесли у базу сайту "Миротворець".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини