Головна Новини Політика України 2024 У Верховній Раді прийняли рішення щодо Безуглої
commentss НОВИНИ Всі новини

У Верховній Раді прийняли рішення щодо Безуглої

Безуглу відкликають з однієї із посад

15 липня 2024, 13:49 comments8165
Поділіться публікацією:

Народний депутат Ірина Фріз повідомила, що щойно комітетом національної безпеки, оборони та розвідки було прийняте рішення, яке стосується нардепа Мар’яни Безуглої. Зокрема, її відкликають з однієї із посад.

У Верховній Раді прийняли рішення щодо Безуглої

Мар'яна Безугла

"Комітет нацбезпеки, оборони та розвідки ухвалив рішення про відкликання Мар’яни Безуглої з голови підкомітету з питань демократичного цивільного контролю", — написала у Фейсбуці Фріз.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що протягом останнього часу нардеп Маряна Безугла нещадно критикує вище військове керівництво країни. Вважається, що саме вона спровокувала відставку Валерія Залужного із посади Головнокомандувача ЗСУ. Саме Безугла проводила регулярні опитування із приводу його компетентності.

Після того, як на посаду головкома був призначений Олександр Сирський, Безугла взялася і за нього. Вона звинуватила головкома у формуванні так званої "офіцерської фракції", яка нібито не зважає на життя бійців і допускає втрату територій.

Дійшло до того, що Безугла заявила, що Сирський не вірить у перемогу українських військових у війні з Росією і навіть, буцімто, готовий підписати капітуляцію.

При цьому і самі військові, і експерти неодноразово звертати увагу не те, що Безугла своїми постами у Фейсбуці працює на ворога. За їх словами, вона повідомляє в соцмережах конфіденційну інформацію, зокрема, де лікується генерал Содоль. А також розповсюджує недостовірну інформацію. Мова йде про те, що Безугла заявила, що в "Охматдит" вдарила не російська ракета Х-101, а ракета української ППО. Хоча цю інформацію було неодноразово спростовано, в тому числі із допомогою відео.

При цьому Безуглу охоче цитують російські ЗМІ і з посиланням на неї підтверджують всі свої пропагандистські вигадки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини