Головна Новини Політика України 2024 Порошенко показав як збагатився за місяць війни: лише за вересень став багатше більш, ніж на мільярд
commentss НОВИНИ Всі новини

Порошенко показав як збагатився за місяць війни: лише за вересень став багатше більш, ніж на мільярд

Згідно із декларацією Порошенка, тільки за вересень місяць він отримав більше ніж мільярд гривень прибутків

сьогодні, 16:02
Поділіться публікацією:

Як повідомляють "Українські новини", лідер фракції "Європейська солідарність" у Верховній Раді, нардеп Петро Порошенко лише за перший місяць осені став багатшим на понад 1 мільярд гривень, зокрема, про це йдеться у декларації на порталі Національного агентства з питань запобігання корупції.

Порошенко показав як збагатився за місяць війни: лише за вересень став багатше більш, ніж на мільярд

Петро Порошенко

Як звертає увагу видання, згідно поданої звітності, Петро Порошенко лише за вересень збільшив свої статки на понад 1 мільярд 132 мільйони 465 тисяч гривень.

"Основне джерело доходу – відсотки та дивіденди від цінних паперів, які здебільшого були куплені за виведені з України кошти", — пишуть "Українські новини".

Видання відзначає, що у порівнянні з довоєнним часами статки Порошенка у війну зросли кратно. Наприклад, за аналогічний період 2019 року Порошенко заробив в 125 разів менше – лише трохи більше 8 млн грн. А за рік до війни, у вересні 2021, нардеп подав до НАЗК відомості про те, що взагалі не заробив ні копійки. 

"Українські новини" нагадують, що раніше з'явилася інформація про те, що Порошенко нібито інвестував 156 мільйонів гривень, зібраних українцями для його фонду на підтримку ЗСУ, в облігації через свій банк, заробивши на цьому 50 мільйонів гривень неоподаткованого прибутку.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що донати, які були зібрані з українців на ЗСУ, фонд Порошенка та близька до нього ГО "Справа громад" нібито витратили на застави підозрюваним у кримінальних справах та для заробітку на купівлі-продажу державних облігацій.

Також "Коментарі" розповідали, що нещодавно лідер фракції "Євросолідарність" у Дніпровській міськраді Каміль Примаков та його дружина потрапили у гучний скандал. Вони були помічені у січні 2024 року на Мальдівській вечірці у коштовностях на понад 10 млн грн. На Мальдівах вони полетіли замість відрядження на міжнародну конференцію з питань післявоєнної відбудови українських регіонів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини