Головна Новини Політика України 2024 ЗМІ: На Мальдівах голова фракції Порошенка з дружиною «запалювали» у коштовностях на понад 10 млн
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ: На Мальдівах голова фракції Порошенка з дружиною «запалювали» у коштовностях на понад 10 млн

Депутат Порошенка Примаков разом із дружиною під час війни відпочили на Мальдівах, на вечірку вдягли коштовності на мільйони

сьогодні, 15:51
Поділіться публікацією:

Як відзначає видання "Українські новини", у січні 2024 року лідер фракції Порошенка у Дніпровський міськраді Каміль Примаков разом дружиною та колегами побували на Мальдівах і відпочили на лакшері-курорті, відео відпочинку з’явилося у соцмережах. При цьому, як відзначає видання, коментуючи відео із відпочинку, ціна коштовностей, які вдягнули Каміль Примаков та його дружина на вечірку на Мальдівах сягає понад 10 млн грн.

ЗМІ: На Мальдівах голова фракції Порошенка з дружиною «запалювали» у коштовностях на понад 10 млн

Каміль Примаков

"Поки його лідер Петро Олексійович розповідав на камери, як потужна команда "Євросолідарності" тримає руку на пульсі подій, Каміль тримав на пульсі годинник Rolex Skydwelle ціною близько 25 тисяч євро. Його дружина була виряжена ще яскравіше. Пасія лідера фракції партії Порошенка в Дніпровській міськраді Оксана Примакова на вечірку одягнула 3 браслети Сartier Love, Petit Modele, Pave", — йдеться в матеріалі "Українських новин".

ЗМІ: На Мальдівах голова фракції Порошенка з дружиною «запалювали» у коштовностях на понад 10 млн   - фото 2


 За інформацією журналістів, вартість коштовностей на депутатському подружжі сягає 10 млн гривень.

"Вартість однієї бранзолетки складає 29 500 євро. Ще один браслет на 10 карат вартістю близько 30 000 євро. На дружині обранця красувався годинник Ademar Piguet вартістю близько 66 000 євро. Інші коштовності погано помітно в темряві. Але з того що видно, судячи з цін на ювелірних сайтах, молода патріотична сім’я з "Євросолідарності" була вдягнута мінімум на 210 000 євро. Тобто лише один депутат Порошенка з партнеркою вдягли брязкалець на 10 мільйонів гривень!", — вказано в статті.

ЗМІ: На Мальдівах голова фракції Порошенка з дружиною «запалювали» у коштовностях на понад 10 млн   - фото 3

У матеріалі підкреслюють, що депутати Порошенка та Філатова замість відрядження на міжнародну конференцію з питань післявоєнної відбудови українських регіонів, полетіли на відпочинок на Мальдіви.

"Як і голова партії "Європейська солідарність", Каміль полюбляє робочі поїздки, щоб "рятувати" країну. І цього разу державник прямував в Європу на важливу конференцію з відновлення міст від російської агресії. Але якось так трапилось, що замість конференції з відновлення, "комсомолець" Порошенка з дружиною та друзями-депутатами опинилися на Мальдівах", — говориться в статті.

Журналісти також наголосили, що майже вся парламентська фракція Порошенка половину літа відпочивала на "лакшері" курортах Європи.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Порошенко нібито дав своїм депутатам поради, як їм "непомітно" організувати канікули за кордоном.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини