Головна Новини Політика України 2024 Нардеп від "ЄС" підтвердив, що Рада може пробути на канікулах до 20 серпня: "Кайф, а не життя"
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп від "ЄС" підтвердив, що Рада може пробути на канікулах до 20 серпня: "Кайф, а не життя"

Нардеп від "ЄС" розкритикував плани Уряду

23 липня 2024, 19:01
Поділіться публікацією:

Народний депутат від "Європейської Солідарності" підтвердив чутки про можливе продовження парламентських канікул до 20 серпня. Це означає, що Верховна Рада може не збиратися на пленарні засідання ще майже місяць. Про це повідомив народний депутат Олексій Гончаренко. 

Нардеп від "ЄС" підтвердив, що Рада може пробути на канікулах до 20 серпня: "Кайф, а не життя"

Нардеп від "ЄС" розкритикував плани Уряду

Народний депутат написав, що така ситуація викликає занепокоєння, оскільки до 11 серпня парламент має розглянути та внести свої пропозиції до Бюджетної декларації на 2025-2027 роки. 

“Тільки що Бюджетний комітет затвердив пропозиції до нашумілої Бюджетної декларації Уряду на 2025-2027 роки, яка передбачає заморожування соціальних виплат і зменшення видатків на оборону. До речі, тільки 2 голоси проти — мій і Андрія Лопушанського. Так ось, за Регламентом Верховної Ради, це можна зробити не пізніше 11 серпня. Якщо це не розглянуто до 11 серпня, то Бюджетна декларація залишається прийнятою без жодних пропозицій Ради”, — зазначив нардеп.

Депутат розкритикував плани Уряду і вважає, що такі довгі “канікули” парламенту – це неправильно. 

“Нема Ради — нема відставки, неприємних обговорень, години запитань до Уряду і тд. Кайф, а не життя”, — написав Гончаренко. 

Читайте також на порталі “Коментарі” — Народний депутат від "Слуги народу" Оксана Дмитрієва розповіла журналістам, що Верховна Рада не йде на канікули.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що після голосування за продовження воєнного стану та загальної мобілізації народні депутати від опозиції заблокували парламентську трибуну. Говорять, що начебто вони готові блокувати роботу парламенту до 20 серпня, якщо їх вимоги не будуть виконані. Як повідомила Ірина Фріз, нардепи мають чітку вимогу — включення в порядок денний законопроект про заборону російської церкви в Україні. Мета — захист національних інтересів. Завдання — геть московського попа з нашої держави.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини