Головна Новини Політика України 2024 Рада пішла на канікули до кінця літа: нардепка зі «слуг» повідомила чи це правда
commentss НОВИНИ Всі новини

Рада пішла на канікули до кінця літа: нардепка зі «слуг» повідомила чи це правда

Депутати працюватимуть в комітетах

23 липня 2024, 18:04
Поділіться публікацією:

З’явилася інформація про те, що народні депутати посеред війни вирішили влаштувати собі канікули і домовилися, що наступне пленарне засідання відбудеться у проміжку між 19 та 25 серпня. Вирішення всіх нагальних питань та кадрові зміни в уряді, буцімто, перенесли на цей час.

Рада пішла на канікули до кінця літа: нардепка зі «слуг» повідомила чи це правда

Верховна Рада

Втім, у народного депутата від "Слуги народу" Оксани Дмитрієвої дещо інша інформація. Як повідомила парламентар порталу "Коментарі", Верховна Рада не йде на канікули.

Рада пішла на канікули до кінця літа: нардепка зі «слуг» повідомила чи це правда - фото 2

"Всі працюємо. Ніхто на канікули не йде", — повідомила нардеп.

Хоча, за її словами, наступне пленарне засідання, дійсно, ймовірно відбудеться приблизно 20 серпня. Але до цього часу народні депутати будуть працювати в комітетах. Можливо, каже Дмитрієва, буде призначене додаткове пленарне засідання до 20 серпня.

"Тобто ніяких канікул. Всі працюємо на перемогу", — відзначила Дмитрієва і додала, що особисто вона не була у відпустці уже три роки поспіль.

При цьому депутати від опозиції також повідомляють про те, що наразі скасовано сесійні засідання до кінця липня. Про те, що народні депутати зібралися відпочити, вони мовчать.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що після голосування за продовження воєнного стану та загальної мобілізації народні депутати від опозиції заблокували парламентську трибуну. Говорять, що начебто вони готові блокувати роботу парламенту до 20 серпня, якщо їх вимоги не будуть виконані. Як повідомила Ірина Фріз, нардепи мають чітку вимогу — включення в порядок денний законопроект про заборону російської церкви в Україні. Мета — захист національних інтересів. Завдання — геть московського попа з нашої держави.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua

Новини