Головна Новини Політика України 2024 Час змін: Безугла може втратити посади в комітеті ВРУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Час змін: Безугла може втратити посади в комітеті ВРУ

Комітет ВРУ вдруге рекомендує відкликати Безуглу з посад

22 липня 2024, 16:28
Поділіться публікацією:

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки Верховної Ради України знову виступив з рекомендацією відкликати народну депутатку Мар'яну Безуглу з посад заступниці голови та члена комітету. Про це повідомила  представниця комітету Ірина Фріз. 

Час змін: Безугла може втратити посади в комітеті ВРУ

Безугла може втратити посади в комітеті ВРУ

Ірина Фріз зазначила, що це вже друга спроба комітету вирішити питання, яке впливає на ефективність роботи органу важливої державної безпеки.                                                         

"Це рішення потребує розгляду парламенту, яке має бути включено в порядок денний для схвалення народними депутатами. Людина, яка включена в базу Миротворця не може продовжувати свою деструктивну діяльність на відповідних посадах," — сказала вона.

Час змін: Безугла може втратити посади в комітеті ВРУ - фото 2

У січні комітет вже рекомендував відкликати Безуглу з цих посад, але рішення так і не було винесено на голосування у Верховній Раді.              

Нагадаємо, що народний депутат Мар’яна Безугла розкритикувала роботу оборонного комітету і навіть звинуватила своїх колег по фракції в тому, що вони "підкилимно" об’єдналися з опозицією.                                                                                                                                                        

Раніше “Коментарі” писали, що можна припустити, що народний депутат Мар’яна Безугла розпочала кампанію із дискредитації президента Володимира Зеленського. Принаймні так можна трактувати її допис у Фейсбуці, де вона розмістила фото Зеленського, який вітається із Валерієм Залужним, який працює послом України у Великобританії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини