Головна Новини Політика України 2024 Безугла відреагувала на позбавлення посади і «гримнула дверима»: звідки йде
commentss НОВИНИ Всі новини

Безугла відреагувала на позбавлення посади і «гримнула дверима»: звідки йде

Нардеп Мар’яна Безугла вчергове зібралася виходити із фракції «Слуга народу»

17 липня 2024, 11:42 comments2333
Поділіться публікацією:

Народний депутат Мар’яна Безугла розкритикувала роботу оборонного комітету і навіть звинуватила своїх колег по фракції в тому, що вони "підкилимно" об’єдналися з опозицією.

Безугла відреагувала на позбавлення посади і «гримнула дверима»: звідки йде

Мар'яна Безугла

"Представники моєї фракції в Комітеті об'єднуються з опозицією у питаннях саботажу, а не виконання своєї місії законодавства та контролю над сектором національної безпеки та оборони. Вони працюють спільно з фракціями "ЄС", "Голос" та "Батьківщина" щодо цього. І все це робиться "підкилимно", — заявила вона.

При цьому народна обраниця стверджує, що саботується проведення таких важливих реформ, як реформа СБУ, створення військової поліції, допуск до військової таємниці тощо.

Більше того, Безугла поскаржилася на те, що представники її рідної фракції критикують її дії чи не найбільше.

"Після мого вже відкритого конфлікту з Комітетом на ґрунті критики військового керівництва і закону про мобілізацію найбільші атаки я мала від членів "рідної" фракції", — заявила політик.

Саме тому вона знову прийняла рішення про вихід із фракції "Слуга народу".

"Беручи до уваги вищезазначену ситуацію, що склалася, більше не маю моральних сил асоціювати себе з фракцією навіть формально. Надіслала заяву про вихід з парламентської фракції "Слуга Народу". Остаточно. Заяву мають зачитати цього тижня", — відзначила Безугла.

При цьому нардеп поскаржилася на те, що вона не може "пробитися" до президента Володимира Зеленського зі своїми "фактами".

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що в січні поточного року Безугла заявила, що виходить із партії та фракції "Слуги народу". Із партії вона таки вийшла, але не з фракції. У квітні політик заявила, що все ж залишається у фракції, бо її про це попросили.

Окрім того, "Коментарі" розповідали, що Безуглу відкликали з однієї із посад, яку вона обіймає у ВР.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини