Головна Новини Політика України 2024 Безугла розпочала кампанію із дискредитації президента Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Безугла розпочала кампанію із дискредитації президента Зеленського

Схоже, що для Безуглої уже не залишилось «священних корів»

18 липня 2024, 14:05 comments5556
Поділіться публікацією:

Можна припустити, що народний депутат Мар’яна Безугла розпочала кампанію із дискредитації президента Володимира Зеленського. Принаймні так можна трактувати її допис у Фейсбуці, де вона розмістила фото Зеленського, який вітається із Валерієм Залужним, який працює послом України у Великобританії.

Безугла розпочала кампанію із дискредитації президента Зеленського

Безугла і Зеленський

Фото Безугла підписала "Ну, за Урожайне".

При цьому відомо, що українські військові вийшли з Урожайного Донецької області. Як повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання військ Назар Волошин, російські загарбники розбили селище майже вщент, зруйновані і позиції українських військових. Аби зберегти особовий склад, командування ухвалило рішення про відхід.

До цього часу Безугла ніколи не дозволяла собі критикувати президента Зеленського і всіляко підкреслювала, що вона є людиною президента. Втім, після відкликання її з посади голови підкомітету з питань демократичного цивільного контролю, політик, схоже, втратила самовладання. Вона заявила, що саме депутати її рідної фракції найчастіше критикують її за "факти", які вона розповсюджує у соцмережах, а до президента вона не може пробитися, щоб донести до нього інформацію. На фоні цих обрах Безугла вирішила остаточно вийти із фракції "Слуга народу".

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Безугла нещадно критикує вище військове командування України. Зокрема, вона першою розгорнула дискредитаційну кампанію проти Валерія Залужного, який згодом був звільнений із посади Головнокомандувача ЗСУ. Згодом Безугла переключилася на нового головкома Олександра Сирського і його команду.  




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини