Головна Новини Політика України 2024 Безугла йде з оборонного комітету ВРУ, але вже вигадала, де хоче попрацювати
commentss НОВИНИ Всі новини

Безугла йде з оборонного комітету ВРУ, але вже вигадала, де хоче попрацювати

Нардеп хоче працевлаштуватись у парламентському Комітеті з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва

18 вересня 2024, 07:25
Поділіться публікацією:

Скандальна нардеп Мар'яна Безугла написала заяву про звільнення з посади заступника голови Комітету з питань національної безпеки та оборони. Як повідомляє портал "Коментарі", фото документа політик представила на своїй сторінці у Facebook.

Безугла йде з оборонного комітету ВРУ, але вже вигадала, де хоче попрацювати

Мар'яна Безугла. Фото: з відкритих джерел

"Згідно з частиною третьою статті 84 Регламенту Верховної Ради України, прошу звільнити мене від виконання обов'язків заступника голови Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки та обрати членом Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва", – йдеться у заяві.

Потрібно зазначити, що раніше голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія запропонував Верховній Раді звільнити Безуглу з посади заступника комітету з питань оборони та члена комітету. Він тоді вперше озвучив ідею про те, щоб направити нардепа до комітету з питань зовнішньої політики.

Проектом відповідної ухвали також поділився народний депутат від фракції "Голос" Ярослав Железняк.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Верховна Рада провалила голосування за ухвалу про зняття Мар'яни Безуглої з посади заступника голови Комітету з національної безпеки. За ухвалу проголосували 205 народних депутатів.

У листопаді 2023 року з'явилися перші повідомлення про можливе зняття народної депутатки Мар'яни Безуглої з посади заступника голови Комітету з питань національної безпеки. Народна депутатка з партії "Слуга народу" Юлія Яцик заявила, що позиція Безуглої спрямована на "дискредитацію головнокомандувача... і підриває авторитет вищого військового командування".

Також видання "Коментарі" повідомляло – вибачатиметеся перед військом: командувач Повітряних сил поставив на місце Безуглу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини