Головна Новини Політика України 2024 Безугла заявила, що залишається у «Слузі народу» і пояснила своє рішення
commentss НОВИНИ Всі новини

Безугла заявила, що залишається у «Слузі народу» і пояснила своє рішення

Нардеп Мар’яна Безугла заявила, що залишається у фракції «Слуга народу» і не буде вимагати, щоб її звідти відпустили. Про це вона повідомила у Фейсбуці. Політик відзначила, що її попросили «не хитати човен»

22 квітня 2024, 14:37
Поділіться публікацією:

Народний депутат Мар’яна Безугла, яка ще в січні заявила про те, що виходить із партії та фракції "Слуги народу", повідомила, що вона прийняла рішення таки залишитися у фракції.

Безугла заявила, що залишається у «Слузі народу» і пояснила своє рішення

Мар'яна Безугла

За її словам, вона залишається у фракції, щоб рішенням про свій вихід не підводити президента Володимира Зеленського у важкі часи.

"Можна було б скандалити, вимагати, щоб одну саме мене відпустили, але навіщо. Якщо просять не хитати і так складну ситуацію",
— заявила Безугла.

Вона заявила, що у фракції їй багато-що не подобається, проте вона спробує зробити все, що в її силах, аби покращити ситуацію.

При цьому Безугла додала, що не буде повертатися у партію "Слуга народу".

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що ще у січні, після того, як Безугла потрапила у низку скандалів через те, що вона виступала проти тодішнього Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, вона повідомила, що вийде із партії та фракції "Слуга народу". Тоді її поведінка була токсичною навіть для рідної фракції, де частина народних депутатів критикували її дії.

Із партії "Слуга народу" Безуглу виключили оперативно, а от із виходом із фракції все якось не складалося. Зокрема, на одному із засідань керівництво Верховної Ради повідомило про те, що заяви від Безуглої на вихід із фракції "Слуга народу" не надходило. Згодом сама нардеп повідомила, що її заяву завернули через неправильне оформлення. Безугла підкреслила, що її не відпускають із фракції. І всі питання мають із цього приводу йти не до неї, а до керівництва фракції.

Окрім того, Безугла додала, що із партії "Слуга народу" вона таки вийшла, всі формальності були виконані.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини