Головна Новини Політика України 2024 Безугла назвала тролінгом скандальний законопроєкт про виїзд чиновників за кордон, до якого сама ж долучилась
commentss НОВИНИ Всі новини

Безугла назвала тролінгом скандальний законопроєкт про виїзд чиновників за кордон, до якого сама ж долучилась

Мар’яна Безугла пояснила, чому підтримує законороєкт, який дозволяє виїзд заброньованих від мобілізації чоловіків за кордон.

6 серпня 2024, 14:50
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Народна депутатка Мар’яна Безугла прокоментувала скандальний законопроєкт 1460 під назвою "щодо додаткових заходів із посилення мотивації та захисту прав військовослужбовців в умовах дії воєнного стану". За її словами, цей законопроєкт є "тролінгом", однак деякі позиції нардепка підтримує у ньому.

Безугла назвала тролінгом скандальний законопроєкт про виїзд чиновників за кордон, до якого сама ж долучилась

Народна депутатка Мар'яна Безугла. Фото з відкритих джерел

Мар’яна Безугла в ефірі "Радіо Свобода" розповіла про своє ставлення до законопроєкту 1460, який дозволяє виїзд заброньованих, зокрема і чиновників за кордон.

"Я вже говорила про так званий тролінг. Він має місце. Ми розуміємо, що коли ви реєструєте законопроєкт, не голосування навіть в комітеті. Це збірник ідей, фактично заява на те, що можна було б добре опрацювати цю тему, як вважають автори", — сказала Безугла.

За словами позафракційної народної депутатки, вона б в "ідеальній картині світу" дозволила виїзд за кордон не лише заброньованим, але й усім громадянам. Безугла вважає, що таким чином це був би "свідомий вибір, бути громадянином, чи ні".

Мар’яна Безугла пояснила, що підтримує законопроєкт, який зареєстрували нардепи "Європейської Солідарності", адже у ньому є також пункти про демобілізацію через 36 місяців, які вона відстоювала раніше. Попри це, Безугла вважає, що законопроєкт не буде підтриманий.

"Я не думаю, що він має хоч якісь перспективи дійти навіть до першого читання. Але через те, що певні норми мені імпонують, я долучилась до нього", — наголосила Безугла.

Тролінг – це вид взаємодії, який націлений на провокацію емоційної відповіді, емоційної реакції, певного знущання та образ для створення нагнітання конфліктів і тривалих марних дискусій.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що військовий різко розкритикував законопроєкт, який дозволяє державним посадовцям безперешкодно виїжджати за кордон.

Також "Коментарі" писали, що у Верховній Раді розповіли за яким механізмом можуть заблокувати месенджер "Телеграм".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини