Головна Новини Політика України 2024 Військовий про законопроект 11460: Справа наближається до апогею, всі хочуть з*батися
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий про законопроект 11460: Справа наближається до апогею, всі хочуть з*батися

У Верховній Раді хочуть дозволити виїзд за кордон усім чоловікам, які мають бронь

6 серпня 2024, 12:39 comments5946
Поділіться публікацією:

Командир підрозділу розвідки Сухопутних військ ЗСУ Денис Ярославський відреагував на законопроект 11460, який зареєстрували у Верховній Раді. Цим законопроектом пропонується дозволити всім тим людям, які мають броню, безперешкодно виїжджати за межі України.

Військовий про законопроект 11460: Справа наближається до апогею, всі хочуть з*батися

Денис Ярославський

"Щодо законопроекту 11460. Ми можемо довго розмірковувати про важливість виїзду чиновників за кордон, факт залишається фактом! Справа наближається до апогею, і всі хочуть з*батися! Найрозумніші це вже зробили, а решта розуміє, що потім крайніми стануть ті, хто не встиг вискочити з поїзда, що летить у скелю на всій швидкості. Ех… машиністи", — написав у Фейсбуці військовий.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що у Верховній Раді України зареєстровано законопроект, який пропонує надати народним депутатам, чиновникам, суддям та прокурорам право вільного виїзду за кордон навіть під час воєнного стану. Документ передбачає внесення змін до закону "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію". Згідно з ним, вищезгадані категорії громадян зможуть безперешкодно перетинати державний кордон, незалежно від обмежень, пов'язаних із військовим становищем.

Критикують законопроект та експерти. На їхню думку, законопроект — відверто нахабний , цинічний, антиукраїнський. Він на законодавчому рівні закріплює дві касти в Україні: "білих" — тих, хто давно в Європі і навіть перевищив тамтешній матеріальний достаток, і "чорних" — які мають гинути на фронті, щоб "білі" продовжували жити на втіху . Експерти вважають, що автори законопроекту "відверто про нахабні " від вседозволеності та безкарності.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини