Головна Новини Політика України 2024 Безугла може видихати: як «слуги» стали на захист скандальної нардепки
commentss НОВИНИ Всі новини

Безугла може видихати: як «слуги» стали на захист скандальної нардепки

Нардепи від «слуг» зірвали засідання комітету і таким чином захистили Безуглу

23 липня 2024, 10:53
Поділіться публікацією:

22 липня Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки проголосував за постанову про рекомендацію зняття та виключення народної депутатки Мар’яни Безуглої з його складу.

Безугла може видихати: як «слуги» стали на захист скандальної нардепки

Мар'яна Безугла

Втім, як повідомив нардеп Сергій Євтушок, "слуги" вирішили захистити Безуглу і залишити її в комітеті.

"Щойно при розгляді на засіданні регламентного комітету питання про виключення Безуглої з комітету Нацбезпеки та оборони "слуги" ( окрім голови комітету) демонстративно покинули засідання, чим зірвали кворум. Марʼяна лишається в обоймі комітету", — написав нардеп у Фейсбуці.

На це повідомлення відреагував нардеп Ярослав Железняк.

"А тим часом на регламентному Комітеті відбуваються дивні дива по виключенню Марʼяни з складу оборонного Комітету ВРУ", — написав він у Телеграмі.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що 22 липня Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки Верховної Ради України знову виступив з рекомендацією відкликати народну депутатку Мар'яну Безуглу з посад заступниці голови та члена комітету. Як відзначила нардеп Ірина Фріз, це вже друга спроба комітету вирішити питання, яке впливає на ефективність роботи органу важливої державної безпеки.     

На рішення комітету відреагувала Безугла. Зокрема, вона заявила, що такими діями її колеги замість розв’язання проблем "знищують тих, хто не мовчить". За її словами, мова йде про кругову поруку.

При цьому відомо, що Безугла своєю критикою вищого військового керівництва догралася до того, що її внесли у базу сайту "Миротворець". Її звинувачували у тому, що її дії допомагають ворогу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини