Головна Новини Політика України 2024 "Намагаються знищити тих, хто не мовчить": Безугла зробила нову скандальну заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

"Намагаються знищити тих, хто не мовчить": Безугла зробила нову скандальну заяву

Мар'яна Безугла відреагувала на рекомендацію Комітету з питань нацбезпеки відкликати її з посади.

22 липня 2024, 16:45 comments1506
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

22 липня Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки проголосував за постанову про рекомендацію зняття та виключення народної депутатки Мар’яни Безуглої з його складу. На ці дії відреагувала скандальна нардепка, яка заявила про "кругову поруку" та спробі "знищити тих, хто не мовчить і пробує вирішити".

"Намагаються знищити тих, хто не мовчить": Безугла зробила нову скандальну заяву

Народна депутатка Мар'яна Безугла. Фото з відкритих джерел

Мар’яна Безугла на своїй сторінці у Facebook опублікувала процес голосування у Комітеті з питань національної безпеки, оборони та розвідки за її виключення. За її словами, за таке рішення може голосувати лише зала, а не Комітет.

"Пропонував Федір Веніславський, коментувала Ірина Фріз. Підготував голова Комітету Олександр Завітневич (у якого секретарка з російським паспортом була чотири роки). "Слуга Народу" та "Європейська солідарність" в Комітеті діють разом. "Голос" теж голосував, крім Соломії Бобровської", — заявила Безугла.

Народна депутатка вважає, що такими діями її колеги замість розв’язання проблем "знищують тих, хто не мовчить".

"Не вирішують проблеми, а намагаються знищити тих, хто не мовчить і пробує вирішити. Кругова порука. Хто як голосував і хто був присутній із народних депутатів України на відео. Вдивляйтеся в обличчя", — написала Безугла.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Комітеті з питань національної безпеки, оборони та розвідки пояснили, чому хочуть усунути Безуглу.

Також "Коментарі" писали про те, як Безугла відреагувала на те, що її внесли до бази "Миротворець", куди додають тих, хто співпрацює з росіянами проти України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини