Головна Новини Політика України 2024 Зовсім людей за дурнів тримають: у ВР сказали, хто мав би піти замість Кудрицького
commentss НОВИНИ Всі новини

Зовсім людей за дурнів тримають: у ВР сказали, хто мав би піти замість Кудрицького

Ходять чутки, що «Укренерго» очолить людина, близька до міністра енергетики Галущенка

30 серпня 2024, 20:21 comments3228
Поділіться публікацією:

Народний депутата Ярослав Железняк відреагував на інформацію про те, що нібито на ставці прийнято рішення, що голова "Укренерго" Володимир Кудрицький має піти у відставку за власним бажанням. За його словами, питання мають бути до міністра енергетики Германа Галущенка, а не до Кдрицького.

Зовсім людей за дурнів тримають: у ВР сказали, хто мав би піти замість Кудрицького

Володимир Кудрицький

"Тобто, у нас все п***в Галщенко, який нічого від слово нічого не зробив по своїм напрямкам. "Енергоатом" докрався до того, що нормально не забезпечив захист. А там де навіть намагався щось побудувати, то вкрали все що могли. І ….УкрЕнерго, які здається єдині до кого не було зауважень і претензій щодо корупції в закупівлях мають піти? При тому це будуть намагатися це ще подати як типу відповідальність за провал по захисним спорудам? Зовсім людей за дурнів тримають", — заявив Железняк у Телеграмі

Разом з тим політтехнолог Олег Постернак відзначив, що за інформацією джерел Офісі президента, на Банковій йдуть співбесіди з потенційними кандидатами на посаду голови правління НЕК "Укренерго". Співбесіди з кандидатами проводять міністр енергетики Герман Галущенко та окремі керівники ОП. Називаються навіть конкретні прізвища кандидатів, які, за чутками, близькі до Галущенка.

"Вважаю, що рішення про зміну керівника "Укренерго" це гірше ніж зрада. Це буде величезна помилка з боку Президента, якого можуть ввести в оману недоброчесні люди з його оточення", — написав Постернак у Фейсбуці.

За його словами, те, що під час масових ворожих обстрілів енергетичних об’єктів, енергетична система продовжує працювати це в першу чергу заслуга голови правління "Укренерго" Володимира Кудрицького.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що нібито від Кдрицького вимагають написати заяву за власним бажанням, але він наразі відмовляється це робити.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини