Головна Новини Політика України 2024 ЗМІ: Порошенко нібито доручив «зам’яти» скандал із затриманням своєї депутатки з 1,5 млн дол готівки
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ: Порошенко нібито доручив «зам’яти» скандал із затриманням своєї депутатки з 1,5 млн дол готівки

Від Порошенка вимагають реакції на затриманням депутатки від «Євросолідарності», в якої знайшли незадекларовану готівку

сьогодні, 16:16
Поділіться публікацією:

Як пише видання "Українські новини", Петро Порошенко має публічно відреагувати на затримання депутатки Хмельницької міської ради від "Європейської солідарності" Світлани Баранської, в якої Державне бюро розслідувань знайшло 1,5 млн. доларів незадекларованої готівки та об’єкти нерухомості.

ЗМІ: Порошенко нібито доручив «зам’яти» скандал із затриманням своєї депутатки з 1,5 млн дол готівки

Світлана Баранська

"Розповідають, що "Сивочолий Криголам", який дуже полюбляє критикувати всіх і кожного, натякаючи на власну безгрішність, був розлючений корупційним конфузом. Навіть дав команду своїй потужній медійній команді гасити розголос про мільйонершу з Хмельницьку, яка спалилася. І це замість того, щоб дати принципову оцінку обласній організації, по списку якої стала депутаткою Баранська, і загалом всій цій вкрай непривабливий ситуації", — про це йдеться в статті "Українських новин".

При цьому видання підкреслює, що Баранську підозрюють у незаконному збагаченні.

Журналісти нагадують, що за інформацією ДБР, слідчі розслідують кримінальне провадження щодо оборудок на Хмельницькій митниці під час виконання угод приватною компанією, директором якої нині є Баранська.

"Українські новини" нагадують, що, це вже не перший скандал із депутатами "Євросолідарності", щодо яких Порошенко публічно відмовчується. Так, на початку літа народні обранці від "ЄС" під приводом відряджень нібито масово виїхали на відпочинок до країн ЄС.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що раніше лідер фракції Порошенка у Дніпровській міськраді Каміль Примаков та його дружина розважалися на Мальдівах, одягнувши на вечірку прикраси вартістю понад 10 млн грн. При тому, що сам депутат нібито виїхав до Європи на важливу конференцію з відновлення міст від російської агресії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини