Головна Новини Політика України 2024 Журналісти розповіли, де і як Тищенко «ховає» свої мільйонні статки
commentss НОВИНИ Всі новини

Журналісти розповіли, де і як Тищенко «ховає» свої мільйонні статки

Журналісти стверджують, що всі статки Тищенко нібито записує на підставних осіб

11 липня 2024, 18:24
Поділіться публікацією:

Колишня дружина Миколи Тищенка Алла Барановська, яку ЗМІ запідозрили у фіктивному розлученні з нардепом, перестала бути активним користувачем соцмереж. Як відзначає видання "Факти", блогерка та бізнесвумен з 19 червня перестала писати у своїх особистих сторінках в соцмережах та сторінках своїх салонів краси.

Журналісти розповіли, де і як Тищенко «ховає» свої мільйонні статки

Тищенко і Барановська

"Факти" нагадують, що любителька лакшері-життя Барановська минулого року, в розпал війни, відкрила ще один розкішний салон краси Clipse. Uzhgorod. Місце для нього обрала непересічне — елітний житловий комплекс Silver Park. Як відзначають журналісти видання, у цьому ж ЖК у Тищенка є й житло. Втім, за їх інформацією, воно, буцімто, оформлено на підставних осіб, як і салон. Журналісти додають, що за оцінкою ріелторів Тищенко вклав в салон краси приблизно 700 тисяч доларів.

У матеріалі видання також йдеться про те, що Аллі Барановській дуже подобалося хизуватися у соцмережах коштовними луками. Наприклад, відзначають журналісти, минулого року в інстаграмі колишня дружина Тищенка засвітила образ, сумарна вартість якого, за найскромнішими оцінками, близько 800 тисяч гривень. Цю кругленьку суму в більшості складали прикраси.

У публікації вказано, що попри інстаграм-сторіз вже колишньої дружини, на публіку Тищенко заявляв, що свої статки заробляв протягом довгих років власною працею.

"Насправді ж нардеп воліє приховувати елітне майно. Так, коштовну нерухомість він оформлював на підставних людей не лише в Ужгороді, а й у столиці. За схожою схемою придбав квартиру та паркомісця в елітному ЖК PecherSKY. Журналісти з’ясували, що хоча нерухомістю й користується сам нардеп з родиною, але офіційно вона належить такій собі родині Ситак", — йдеться в матеріалі видання.

Окрім того, в публікації вказано, що навіть офіційне завершення подружнього життя Тищенко нібито використав знову ж таки з єдиною метою — приховати статки.

"Свою версію журналісти підтверджують тим, що саме наприкінці минулого року посадовців змусили знову оприлюднювати електронні декларації. Тищенко ж задекларував посеред іншого ще 12 мільйонів гривень та вказав, що це нібито подарунок від Барановської. Розлучитися ж вони встигли якраз перед публічним відкриттям декларацій", — сказано в матеріалі видання.

При цьому, "Факти" відзначають, що Тищенко може мати стосунок ще до таких розкішних закладів, як готель "Бристоль" та комплекс "Кілікія".

"Викрили навіть його зв’язок з похоронним бізнесом. Так, фірма ритуальних послуг "Сяйво" афілійована з помічником нардепа Зінченком через його дружину Світлану Андрієнко. Тищенко отримує прибутки з бізнесів, які йому нібито не належать, та користується житлом і машинами, оформленими теж не на нього. При цьому продовжує заявляти, що чесно заробив всі свої гроші. До ганебної ситуації у Дніпрі публікації журналістів-розслідувачів так і не стали приводом для розслідування правоохоронців", — говориться в статті.

Журналісти відзначають, тепер, коли нардепа відправлено під домашній арешт, а впливовий кум, голова ОП Андрій Єрмак, публічно відхрестився від нього, можливо, слідчі займуться розслідуванням корупційних схем, до яких може бути причетний Тищенко.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Тищенко вимагав повернути йому гроші, які були конфісковані під час обшуку, бо не буде мати за що жити.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини