Головна Новини Політика України 2024 Тищенко вимагає повернути йому гроші: причина викликала шалений сміх у присутніх на суді
commentss НОВИНИ Всі новини

Тищенко вимагає повернути йому гроші: причина викликала шалений сміх у присутніх на суді

Нардеп Микола Тищенко на судовому засіданні, де йому обирають запобіжний захід, вимагає повернути йому вилучені під час ранкового обшуку гроші

25 червня 2024, 20:50 comments6522
Поділіться публікацією:

Народний депутат Микола Тищенко під час судового засідання, де йому обирають запобіжний захід, вимагав повернути йому гроші, які були вилучені у нього слідчими під час обшуку.

Тищенко вимагає повернути йому гроші: причина викликала шалений сміх у присутніх на суді

Микола Тищенко

Політик заявив, що ці гроші йому надзвичайно потрібні.

"Залиште мені мої гроші, мені немає за що буде жити!", — заявив Тищенко.

Ця заява викликала регіт у присутніх в залі засідань.

"А це не смішно! Я їх заробляв 30 років цими руками, ні в кого нічого не взяв! Цим пишається і мій батько, і моя родина", — відреагував Тищенко на сміх присутніх.

При цьому відомо, що санкція статті Тищенка передбачає запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Прокурор у справі просить, щоб запобіжний захід включав в себе: цілодобовий домашній арешт; заборону на виїзд за межі насаленого пункту, де він зареєстрований; вилучення закордонного паспорту; носіння електронного браслету.

Окрім того відомо, що частина експертів вважають, що все що відбувається довкола Тищенка – це фарс.

"Тищенко знає надто багато такого, що є абсолютно неприпустимим для влади — як у мирні часи, так і під час війни. Тому якби він дійсно розійшовся з ОП, то його просто би спочатку випатрали щодо грошей, а потім закопали. Тому я не дуже довіряю всьому цьому шапіто — обшук, арешт, складення мандату... Повиховують і пробачать. Ну, або з Миколою трапиться щось дійсно непоправне", — написав у Фейсбуці політичний експерт Олександр Кочетков.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що генпрокурор повідомив про підозру Миколі Тищенку за фактом незаконного позбавлення волі людини вчинене за попередньою змовою групою осіб. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини