Головна Новини Політика України 2024 Зеленський звільнив з посади першого помічника свого давнього друга та партнера
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський звільнив з посади першого помічника свого давнього друга та партнера

Сергія Шефіра звільнено з посади першого помічника президента

30 березня 2024, 10:34 comments2080
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський звільнив з посади першого помічника Сергія Шефіра. Це давній друг президента та бізнес-партнер з "Кварталу-95". Як повідомляє портал "Коментарі", відповідний указ з'явився на офіційному сайті президента України 30 березня.

Зеленський звільнив з посади першого помічника свого давнього друга та партнера

Сергій Шефір. Фото: із відкритих джерел

"Зеленський звільнив Сергія Шефіра з посади першого помічника президента", — наголошується в указі.

Зазначимо, на старті своєї політичної кар'єри Сергій Шефір був одним із лідерів виборчого штабу Володимира Зеленського. Вже 21 травня 2019 року його призначили першим помічником чинного президента.

Президент, окрім Шефіра, також звільнив кількох радників, серед яких Михайло Радуцький, Сергій Трофімов та Олег Устенко.

Звільнені ще й позаштатні уповноважені з питань волонтерської діяльності Наталія Пушкарьова та з питань забезпечення прав захисників Олена Вербицька.

Варто додати, що сьогодні, 29 березня, президент також підписав указ про звільнення кількох заступників керівника Офісу президента України Андрія Єрмака. Йдеться про Андрія Смирнова та Олексія Дніпрова.

Читайте також на порталі "Коментарі" – президент України Володимир Зеленський звільнив 26 березня Олексія Данілова з посади секретаря РНБО. На це місце призначено тепер уже екс-главу Зовнішньої розвідки Олександра Литвиненка. Про що говорять ці кадрові рішення, на що чекати далі? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

30 березня 2024, 11:13

В які країни вони послами поїдуть?


Новини