Головна Новини Політика України 2024 Зеленський зайняв місце Тимошенко. Порошенко не мав жодного шансу на перемогу
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський зайняв місце Тимошенко. Порошенко не мав жодного шансу на перемогу

На виборах у 2019 році, згідно соціології, Володимир Зеленський зайняв місце лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко. На думку експертів, у тодішнього президента Петра Порошенка не було шансів переобратися

2 квітня 2024, 12:00 comments3217
Поділіться публікацією:

Реальність кінця 2018 року була така, що народові пропонували вибирати між "меншим злом" лідером "Батьківщини" Юлією Тимошенко та головою ОПЗЖ Юрієм Бойко, про це у Фейсбуці відзначив консультант з комунікацій Юрій Богданов.

Зеленський зайняв місце Тимошенко. Порошенко не мав жодного шансу на перемогу

Порошенко і Зеленський

За його словами, в силу різних обставин на виборах 2019 реальною електоральною перспективою був Бойко, у якого ляльководом виступав Медведчук, і Тимошенко, з усім її бекграундом.

"Звісно, ви можете ще позаламувати руки і вдавати дурника, шукаючи провину у народі. Але це не змінить соціологічної і політичної реальності — опції "перемога Порошенко" на столі не було. І вибори були програні задовго до того дня, коли діючий зараз президент оголосив рішення балотуватися"
, — відзначив Богданов.

Поділяє таку думку і український діяч Валерій Пекар. За його словами, Володимир Зеленський, дійсно, зайняв місце Юлії Тимошенко, а не Петра Порошенка, бо тоді такою була соціологічна реальність.

"Можна довго сперечатися, хто винний — виборець чи команда Порошенка, але ці суперечки нічого не дадуть. Порошенко не мав шансу на перемогу, як, на мою думку, ніколи не матиме шансу на перемогу жоден український президент в боротьбі за другу каденцію (Кучма є виключенням, такої ситуації більше не буде)"
, — підкреслив Пекар.

 З цього є чимало висновків, відзначає він, один із них полягає в тому, що українським президентам треба думати, як увійти в історію й не сісти в тюрму, а не про другий термін.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що на думку нардепа Мар’яни Безуглої, якщо б у 2019 році на президентських виборах в Україні переміг Порошенко, то повномасштабної війни з РФ не було б.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини