Головна Новини Політика України 2024 Безугла: Якщо б 5 років тому переміг Порошенко, то війни не було б
commentss НОВИНИ Всі новини

Безугла: Якщо б 5 років тому переміг Порошенко, то війни не було б

Народний депутат Мар’яна Безугла заявила, що якщо б 5 років тому на президентських виборах перемогу отримав Петро Порошенко, то війни не було б, проте Україна стала б колонією Росії

1 квітня 2024, 14:10 comments7377
Поділіться публікацією:

Мар’яна Безугла відзначила про те, що долю країни змінюють вибори.

Безугла: Якщо б 5 років тому переміг Порошенко, то війни не було б

Мар'яна Безугла

"Я особисто вважаю, що якби переміг Петро Порошенко, то повномасштабного вторгнення зараз не було би. Далі би розвивали Мінські домовленості, особливий статус "Донбасу" та імперію Медведчука. Про Крим, який безкровно віддали в 2014, би мовчали взагалі, не те що руйнувати там їхній флот. Росія, як і майже три десятиліття (а ще раніше, століття!) до того, міцно б тримала нас своєю колонією та зберігала майже пристойну репутацію у світі"
, — відзначила Безугла.

За її словами, кожен сам повинен оцінити чи це добре, чи погано.

"Адже в СРСР, якщо не заїкався про свободу, можна було прожити цілком комфортне стабільне життя з "соцпакетом", жигулі та "Артеком"
, — додала нардеп.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що 5 років тому в Україні відбулися президентські вибори, в яких перемогу отримав Володимир Зеленський. У зв’язку із повномасштабним вторгненням Росії зараз немає можливості для того, щоб організувати демократичні та безпечні вибори. Саме тому від їх ідеї під час воєнного стану відмовилися. Зрештою, Конституція України також забороняє проводити вибори у час, коли діє воєнний стан.

Втім, як повідомили в українській розвідці, росіяни планують організувати проти президента України кампанію по дискредитації та розповсюджувати меседжі про його начебто нелегітимність. Вони розраховують на те, що у травні, коли його термін повноважень нібито добіжить завершення, на фронті не будуть розуміти, чиї накази виконувати, і тоді можна йти у наступ. Зрештою, в РФ уже почали розповсюджувати меседжі про те, що Зеленський опинився в "глухому куті".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

1 квітня 2024, 19:55

Ну, в общем-то я с ней согласен. У Порошенко тоже,конечно, рыло в пуху, еще и как. но я думаю,что он бы страну до такого не довел и такой эскалации конфликта бы не произошло. Все - таки , каким бы он ни был, это опытный политик и крупный бизнесмен со своими интересами, которому война в стране точно не нужна. Особенно с таким противником. Посему вопрос (риторический) к криворожскому комику. который считает себя президентом: И что, вова, оно того стоило? Твоя гордость, ничем не обосновання самонадеянность и баранья упертость стоили всех этих жертв и разушений? Хотел показать какой ты крутой перец? Ну показал. Что дальше? Ты сам загнал себя и всех нас в ситуацию из которой теперь никто не знает как выбраться. Надеюсь, что никто из твоего окружения не успеет свалить куда-нибудь в Канаду и вы по полной ответите перед людьми за все, что натворили.

Ігор

1 квітня 2024, 14:16

Висновок: саме корумпований Зе привів в Україну війну! Хоч міг не допустити її якби виконав обіцянку і почав реформувати країну, а ні припинити будь-які реформи. Відповідно, ця Хунта злочинців повинна нести всю відповідальність.


Новини