Головна Новини Політика України 2024 Захід хоче заморозити війну в Україні: деталі плану
commentss НОВИНИ Всі новини

Захід хоче заморозити війну в Україні: деталі плану

Союзники сподіваються заморозити війну, розмістивши свої війська на українській території

22 березня 2024, 20:20
Поділіться публікацією:

Захід може розглядати сценарій замороження війни завдяки розміщенню на території України іноземних військ, які гарантуватимуть виконання безпекових гарантій, вважає політолог, експерт-міжнародник Максим Несвітайлов.

Захід хоче заморозити війну в Україні: деталі плану

Захід шукає способи зупинити війну в Україні. Фото з відкритих джерел

"Уявімо ситуацію, що до літа США не ухвалюють або ухвалюють дуже частково рішення про продовження допомоги Україні. У такому випадку Захід розглядає варіант з розміщенням влітку на українській території іноземного військового контингенту. Україна підписала гарантії безпеки з рядом західних країн. Відповідно іноземні війська з дозволу Верховної Ради можуть бути розміщенні в Україні, щоби гарантувати виконання безпекових договорів на територіях, які вони контролюватимуть. Таким чином, Захід може розраховувати на зупинення війни на невизначений термін", – розповів експерт-міжнародник.

На думку Максима Несвітайлова, такий сценарій замороження війни може спрацювати, позаяк є великі сумніви, що російська армія відважиться атакувати війська країн НАТО, якщо вони розмістяться на лінії розмежування.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на третьому році війни українська влада зіткнулася із серйозною кадровою кризою та кризою політичного управління, вважає політичний експерт Костянтин Матвієнко. Експерт переконаний, що у діючому парламенті ще можна сформувати коаліцію народної довіри, яка підготує урядову програму, підпише коаліційну угоду та сформулює візію політичного майбутнього України.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що досвід війн 20-го століття свідчить про те, що молоді люди повинні брати участь у бойових діях, заявив заступник Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін. На його думку, 27 років — абсолютно неадекватний вік мобілізації, який потрібно змінити. Він відзначив, що після війни молодь матиме достатньо досвіду, амбіцій, сил і моральних прав, щоби брати на себе відповідальність за керівництво державою. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини