Головна Новини Політика України 2024 Ворог знову пошкодив «Патріот»: у ВР пояснили, чому так сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог знову пошкодив «Патріот»: у ВР пояснили, чому так сталося

У ВР знову заговорили про відставку Сирського через пошкоджений «Патріот»

сьогодні, 09:31
Поділіться публікацією:

Як заявила нардеп Мар’яна Безугла, росіяни пошкодили ще один "Патріот", і він – не перший з пошкоджених. На її думку, винні в цьому генерали.

Ворог знову пошкодив «Патріот»: у ВР пояснили, чому так сталося

Мар'яна Безугла

"Все через відсутність системи, яку теперішній генералітет просто не здатний побудувати через свій IQ, відсутність бажання і корумпованість. Так, Олександре Станіславовичу, я до Вас звертаюся. Головне — щоб ТЦК та СП працювали, а також вимагати у союзників зброю на кшталт “дайте і відчепіться, ми самі все знаємо”? – написала у Фейсбуці Безугла.

Нардеп заявила, що Олександр Сирський, як Головнокомандувач ЗСУ, тільки погіршив дегенеративність вищого військового управління і може залишитися в історії з ганьбою.

"А могли б стати героєм. Що ж, кожен робить свій вибір. Чим довше Президент триматиме Вас на посаді, довіряючи Вашій брехні, тим більше зростає його особиста відповідальність за Вас. Не чіпляйтесь. Звільніть усіх нас від каторги Ваших амбіцій. Ваш талант полководця безнадійно застарів у сучасних умовах, а новому Ви не вчитесь і не вмієте. Ідіть. Пане Президенте, коли вже?" — написала Безугла.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що в Україні вимагають відставки Олександра Сирського та Рустема Умєрова. Першу відставку просуває Безугла, другу – Марія Берлінська. Як відзначив військовий Юрій Касьянов, одна красива дівчина на ім'я Мар'яна Безугла знімає начальника Генерального штабу і напружено готує відставку наступного. Інша красива дівчина Марія Берлінська не покладаючи рук працює над відставкою міністра оборони, і це – каже військовий – напружує, бо кадровими питаннями у армії хочуть займатися люди, які не мають до цього стосунку і не є експертами.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини