Головна Новини Політика України 2024 Від Зеленського вимагають вибачень за дії Мінекономіки: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Від Зеленського вимагають вибачень за дії Мінекономіки: що сталося

Міністерство економіки звинуватили у держзраді та корупції через те, що воно дозволило бронювати працівників підприємств, які не мають жодного стосунку до оборони чи критичної інфраструктури

16 травня 2024, 15:05
Поділіться публікацією:

Міністерство економіки надало дозвіл шістьом компаніям бронювати своїх працівників від мобілізації. Втім, тільки одна із компаній має стосунок до оборони країни і займається виготовленням систем РЕБ та безпілотників. Проте, чомусь дозвіл на бронювання працівників змогла отримати, наприклад, букмекерська компанія.

Від Зеленського вимагають вибачень за дії Мінекономіки: що сталося

Юлія Свириденко

Як вважає журналіст Юрій Бутусов, мова йде не тільки про корупцію у міністерстві економіки, а про реальну державну зраду. На його думку, міністр економіки Юлія Свириденко повинна відповісти за надання таких неоднозначних дозволів.

"Таке ганебне рішення про бронювання компанії по доставці їжі та онлайн-казино влада зробила за хабар, за хабар у багато мільйонів доларів. Звичайно, Свириденко тут тільки виконавець — рішення такого державного масштабу узгоджуються з премʼєр-міністром Шмигалем та офісом президента Зеленського-Єрмака",
- заявив Бутусов.

Журналіст стверджує, що, буцімто, бронювання приватного бізнесу за багатомільйонні хабарі стало незаконним бізнесом керівництва держави, і грошей за це беруть більше ніж будь-який воєнком.

"Це злочинне рішення має бути негайно відмінено",
- заявив Бутусов.

Більше того, він вважає, що президент Володимир Зеленський має публічно вибачитись за цей злочин у своєму вечірньому зверненні до народу та оголосити про відміну бронювання для компаній, які не мають ніякого стосунку до оборони та критичної інфраструктури.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що раніше військові говорили про державну зраду зі сторони урядовців, оскільки вони блокують бронювання працівників, які працюють на оборонних підприємствах. Як результат, вони масово потрапляють під мобілізацію і йдуть на фронт, а підприємства не можуть виконати оборонні замовлення.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

16 травня 2024, 20:55

И потом это хрипатое чмо в своих видосиках звиздит на всю страну, что у нас коррупции нет ни разу.

Ігор

16 травня 2024, 14:21

Фюреру ніколи він у святковій вишиванці нарцисує. Історія повторюється. Колись інший фюрер перетворив сонячний символ індійців - свастику у ганьбу яку ненавидить весь світ. Тепер український символ - вишиванка, перетворюється на той, хто буде викликати ненависть. Поки сусідня країна яка нам стільки допомагала стурбована наслідками теракту, "не причетне" кошерне Зло святкує. Зло сіяло ненависть за рік до цього, використовувало п'яту колону щоб зібрати 3000 євро на зброю і хизувалось що це як символ незгоди, зараз шабаш радіє і погрожує іншим.


Новини