Головна Новини Політика України 2024 У ВР звинуватили Кулебу в хамстві: яку «важливу» справу знайшов, щоб не доповідати на комітеті
commentss НОВИНИ Всі новини

У ВР звинуватили Кулебу в хамстві: яку «важливу» справу знайшов, щоб не доповідати на комітеті

Профільний комітет Верховної Ради підтримав відставку голови МЗС Дмитра Кулеби

4 вересня 2024, 10:52 comments4896
Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба подав заяву на звільнення. 4 вересня його заяву про відставку розглядав профільний комітет закордонних справ.

У ВР звинуватили Кулебу в хамстві: яку «важливу» справу знайшов, щоб не доповідати на комітеті

Дмитро Кулеба

Втім, як відзначила нардеп Ірина Геращенко, Кулеба не прийшов на засідання комітету, щоб прозвітувати про свою роботу на посаді міністра, бо знайшов нібито "більш важливу" справу.

"Це просто хамство. Міністр Кулеба не прийшов на звіт на комітет закордонних справ . Рівно в цей час його помітили вигулюючого собачку на вулиці Інститутській. Дуже по-європейськи", — написала у Фейсбуці нардеп.

Згодом вона додала, що сім народних депутатів від "Слуги народу" на комітеті закордонних справ підтримали звільнення міністра Кулеби.

"Попри антиєвропейську відмову міністра прийти на профільний комітеті і звітувати, рішення прийнято", — заявила нардеп.

Також вона повідомила, що комітет євроінтеграції відмовився розглядати звільнення Ольги Стефанішиної за її відсутності.

"Має ж хоч хтось нагадати уряду про парламентсько-президентську республіку", — додала Геращенко.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що українські міністри масова написали заяви на звільнення. У ВР надійшли заяви від міністра з питань стратегічних галузей промисловості України Камишіна О.М, міністра юстиції України Малюськи Д.Л., а також міністра захисту довкілля та природних ресурсів України Стрільця Р.О. Також подала у відставку міністр реінтеграції Ірина Верещук та віце-прем’єр Ольга Стефанішина. Ходдили чутки, що звільняти будуть і міністра закордонних справ Дмитра Кулебу. Є думка, що "міністропад" західним партнерам будуть подавати, як реформу уряду.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини