Головна Новини Політика України 2024 У Раді розповіли, як продаватимуть Заходу масштабну відставку міністрів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Раді розповіли, як продаватимуть Заходу масштабну відставку міністрів

Масштабну відставку міністрів Офіс президента буде продавати, як перезавантаження уряду та проведення реформ

4 вересня 2024, 09:00 comments1683
Поділіться публікацією:

У вівторок 3 вересня українські міністри масово писали заяви на звільнення. Серед них і віце-премʼєрка з євроінтеграції Ольга Стефанішина. Її заяву нардеп Ірина Геращенко назвала "очікуваною новиною".

У Раді розповіли, як продаватимуть Заходу масштабну відставку міністрів

Кабмін

"Очікувана новина на фоні заяви про звільнення міністра юстиції Малюськи. ОП давно планували віддати під пані Стефанішину міністерство юстиції, тож прогнозую, вона обʼєднає посаду віце-премʼєрки- міністра юстиції", — заявила Геращенко.

Також політик додала, що пані Стефанішина також очолює українську переговорну групу щодо вступу до ЄС.

При цьому, вважає нардеп, західним партнерам і країні "перезавантаження уряду" продаватимуть як реформи і скорочення та обʼєднання міністерств.

"Ми це вже проходили, ліквідація і створення, укрупнення і розділення відомств — це улюблена забавка слуг. Вони починали з обʼєднання міненергетики і екології, потім їх розʼєднували, й так по колу", — відзначила Геращенко.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що українські міністри масова написали заяви на звільнення. У ВР надійшли заяви від міністра з питань стратегічних галузей промисловості України Камишіна О.М, міністра юстиції України Малюськи Д.Л., а також міністра захисту довкілля та природних ресурсів України Стрільця Р.О. Також подала у відставку міністр реінтеграції Ірина Верещук та віце-прем’єр Ольга Стефанішина. Ходять чутки, що звільняти будуть і міністра закордонних справ Дмитра Кулебу.

При цьому нардеп Железняк припустив, що міністерство юстиції "приєднають міністерство до Стефанішиної", на МінЕкологіі піде Світлана Гринчук (зараз зам в Міненерго, але була довго в мінеко), а Камишін піде на підвищення.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини