Головна Новини Політика України 2024 У ВР розповіли про таємничу знахідку в зоні блокування трибуни: що вона означає
commentss НОВИНИ Всі новини

У ВР розповіли про таємничу знахідку в зоні блокування трибуни: що вона означає

Нардепи від опозиції знайшли таємничі наклейки в зоні блокування трибуни

23 липня 2024, 15:11 comments2595
Поділіться публікацією:

Народні депутати від опозиції блокують трибуну Верховної Ради, і вимагають внести в порядок денний законопроект про заборону УПЦ МП.

У ВР розповіли про таємничу знахідку в зоні блокування трибуни: що вона означає

Наклейка у ВР

Як відзначив нардеп Володимир Ар’єв, засідання сьогодні не відбулось, адже керівництво ВР разом з керівниками фракцій "Слуга народа" і екс-ОПЗЖ категорично відмовились ставити законопроект про заборону "релігійного департаменту ФСБ в Україні".

При цьому нардеп розповів, що у зоні блокування трибуни опозиційними депутатами було знайдено в президії наклейки, які ставлять при освяченні приміщення — одну на місці президента, одну за українським прапором і дві на стінах.

"Звісно, постало питання — хто саме наклеїв? Експрес-розслідування показало, що вони зʼявились за часів спікерства Володимира Литвина, який був прихожанином московського патріархату і нікого іншого не пустив би в залу ВР. Кілька опитаних ієрархів ПЦУ підтвердили, що в них таких наклейок немає і не було раніше за часів Київського Патріархату", — написав у Фейсбуці нардеп.

За його словами, ця знахідка є символічною.

"Завтра продовжимо боротись проти ФСБшників в рясах", — додав нардеп.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що після головування за продовження воєнного стану та загальної мобілізації народні депутати від опозиції заблокували парламентську трибуну. Говорять, що начебто вони готові блокувати роботу парламенту до 20 серпня, якщо їх вимоги не будуть виконані.

Як повідомила Ірина Фріз, нардепи мають чітку вимогу — включення в порядок денний законопроект про заборону російської церкви в Україні. Мета — захист національних інтересів. Завдання — геть московського попа з нашої держави.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини