Головна Новини Політика України 2024 У ВР назвали форум російської опозиції у Львові небезпечним і пояснили чому
commentss НОВИНИ Всі новини

У ВР назвали форум російської опозиції у Львові небезпечним і пояснили чому

Народний депутат Ірина Геращенко розкритикувала форум російської опозиції, які відбувся у Львові. За його словами, він є небезпечним, бо переключають увагу на емпатію до росіян, які на неї не заслуговують

24 травня 2024, 17:25 comments1247
Поділіться публікацією:

Народний депутат Ірина Геращенко розкритикувала проведення у Львові форуму російської опозиції. За її словами, питання не лише в тому, що не існує хороших росіян, а ліберали в екзилі, які томно розмірковують про пансловʼянство по Парижам і Берлінам — це ніяка не опозиція.

У ВР назвали форум російської опозиції у Львові небезпечним і пояснили чому

Ірина Геращенко

"Я вважаю такі форуми дуже небезпечними. В першу чергу тому, що подібні заходи переключають увагу з жертви на агресора, формують емпатію до росіян. А я не готова до емпатії, й не через кровожерливість, а тому що це і є сценарій башт Кремля — розмити і перекласти відповідальність за страшну війну на окремих осіб, знявши її з народу і країни, яка цю війну повністю підтримує",
- заявила Геращенко.

Окрім того, за її словами, всі учасники форуму є частиною путінської Росії, і всі вони на різних етапах обирали, цементували, терпіли, не втручалися, мовчали, заробляли, поблажливо дивилися на Україну, розповідаючи про братство і словʼянство.

"Всі вони імперці. Й потім — всі вони просто втекли, ніхто з них ніколи не боровся. Й зараз не боряться. Бо інакше вони були б не у Львові, а трохи раніше — в Вашингтоні, переконуючи розблокувати нам допомогу. Чи в Берліні просили б далекобійну зброю. Жоден з них ні слова не сказав про зброю на жодному телеканалі в своїх чисельних інтервʼю",
- відзначила нардеп.

При цьому Геращенко заявила, що її зневага до самозакоханих російських лібералів значно більша, ніж до люмпенів, який заганяють в російську армію вбивати українців. Бо, каже нардеп, люмпен не читав книжок, а російська так звана опозиція є високоосвіченою, вона розуміла до чого ведуть дії кремлівського диктатора Володимира Путіна, але нічого не зробила, щоб його зупинити.

Окрім того Геращенко вважає, що звільнення "російськими батальйонами" Білгорода – це робота спецслужб для підняття морального духу під час війни.

Також нардеп розкритикувала міського голову Львова Андрія Садового, який, буцімто, не знав, що у його місті відбувається форум так званої російської опозиції.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Садовий заявив, що він не знав про те, що у Львові відбувся форум російської опозиції. За його словами, така інформація схожа на жарт.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини