Головна Новини Політика України 2024 У Верховній Раді відверто розповіли, як Безугла блокує роботу оборонного комітету
commentss НОВИНИ Всі новини

У Верховній Раді відверто розповіли, як Безугла блокує роботу оборонного комітету

В присутності Безуглої відмовляються працювати представники сектору безпеки і оборони

23 липня 2024, 11:12 comments1067
Поділіться публікацією:

На Регламентному комітеті Верховної Ради під час розгляду проекту Постанови Комітету з питань нацбезпеки та розвідки про зняття Мар’яни Безуглої з посади заступника Голови комітету народні депутати зірвали кворум.

У Верховній Раді відверто розповіли, як Безугла блокує роботу оборонного комітету

Мар'яна Безугла

"Ось депутати, які зірвали розгляд питання: Марченко, Папієв, Культенко, Грінчук. Саме ці нардепи не підтримують і розгляд законопроекту про заборону діяльності в державі московським попам! Також відключився Кострійчук", — повідомила у Фейсбуці нардеп Ірина Фріз.

Відтак, за її словами, Безугла продовжуватиме свою "деструктивну діяльність", як член комітету нацбезпеки та розвідки.

"Як людина яка внесена в базу Миротворець, як людина, яка фактично призведе до блокування роботи комітету в закритому режимі, адже представники сектору безпеки і оборони відмовляються працювати в режимі таємно за її присутності. Безуглість forever!" — написала Фріз.

При цьому нардеп Софія Федина вважає, що дії "Слуг народу" свідчать про те, що, буцімто, "Офіс президента всіляко боронить свою агентуру".

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що нардеп Сергій Євтушок повідомив, "слуги" вирішили захистити Безуглу і залишити її в комітеті оборони. За його інформацією, при розгляді на засіданні регламентного комітету питання про виключення Безуглої з комітету Нацбезпеки та оборони "слуги" ( окрім голови комітету) демонстративно покинули засідання, чим зірвали кворум. Марʼяна лишається в обоймі комітету, відзначив нардеп.

Також портал "Коментарі" розповідав, що 22 липня Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки Верховної Ради України знову виступив з рекомендацією відкликати народну депутатку Мар'яну Безуглу з посад заступниці голови та члена комітету. Як відзначила нардеп Ірина Фріз, це вже друга спроба комітету вирішити питання, яке впливає на ефективність роботи органу важливої державної безпеки.     




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини