Головна Новини Політика України 2024 У ТЦК відреагували на випадки, коли водіїв забирають з автівок у військкомати
commentss НОВИНИ Всі новини

У ТЦК відреагували на випадки, коли водіїв забирають з автівок у військкомати

Після скарг від автоперевізників щодо дій працівників ТЦК щодо водіїв, в Закарпатському ТЦК прокоментували ситуацію.

30 квітня 2024, 15:43 comments1573
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Під час повернення за кордону українських водіїв знімають з рейсів та силоміць забирають працівники ТЦК для проходження ВЛК у військкоматах, заявили в Асоціації міжнародних автоперевізників (АсМАП). У Закарпатському ТЦК відреагували на такі випадки.

У ТЦК відреагували на випадки, коли водіїв забирають з автівок у військкомати

Працівники ТЦК перевіряють документи. Фото з відкритих джерел

У Закарпатському ТЦК пояснили, що водії завчасно не подбали про наявність документів, тому працівники центрів комплектування забирають їх до військкомату.

"Водії вантажних транспортних засобів такі ж громадяни України як і інші. Під час огляду документів на контрольно-пропускних пунктах не завжди є змога перевірити на місці всі військово-облікові дані. В таких випадках військовозобов’язаним пропонують проїхати в ТЦК та СП для уточнення даних", — повідомили в ТЦК.

В Закарпатському ТЦК наголосили, що транспортний засіб після відправки водія до військкомату залишається під наглядом правоохоронних органів.

В ТЦК вказали, що водії повинні мати документи, які підтверджують право на відстрочку від мобілізації, з відміткою про зняття з військового обліку чи документи про бронювання.

"Проти нашої держави триває повномасштабна агресія, і перемогти ми можемо тільки об’єднавшись і спрямувавши всі свої зусилля на боротьбу" — додали в ТЦК та закликали українців самостійно оновлювати свої дані.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про кількість кримінальних справ, які відкрили щодо ухилянтів з початку повномасштабного вторгнення.

Також "Коментарі" писали, що деякі батьки з трьома і більше дітьми можуть втратити відстрочку від мобілізації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини