Головна Новини Політика України 2024 У нас буде інша ситуація після листопада: Зеленський розкрив деталі майбутнього візиту до США
commentss НОВИНИ Всі новини

У нас буде інша ситуація після листопада: Зеленський розкрив деталі майбутнього візиту до США

Зеленський розповів, чого одружується від зустрічі з Трампом та Гарріс

сьогодні, 12:57
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський дуже чекає на зустріч з кандидатом у президенти США Дональдом Трампом 26-27 вересня. Також глава держави в США з нетерпінням чекає на зустріч з Камалою Гарріс. Як повідомляє портал "Коментарі", про це український лідер розповів на зустрічі з журналістами.

У нас буде інша ситуація після листопада: Зеленський розкрив деталі майбутнього візиту до США

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента України

Президент зазначив, що під час свого візиту до США наступного тижня точно зустрінеться з опонентом Трампа – кандидатом на пост президента від Демократичної партії Камалою Гарріс. Зеленський хоче дізнатися, що вона думає щодо цього плану перемоги України.

"Як я вам сказав: у плані є не тільки те, що потрібно сьогодні від Байдена. Але в плані є те, що ми матимемо іншу ситуацію після листопада. Тобто в США буде новий президент. І треба з кожним із претендентів говорити, а як вони до цього ставляться. І теж я говоритиму з Конгресом.

Щодо зустрічі з Трампом Зеленський сказав, що прямий діалог обов'язково має відбутися. Володимир Зеленський зазначив, що він бачив повідомлення Дональда Трампа у ЗМІ, саме тому команди перебувають у постійному контакті.

"Головне, щоби час був. Я не заглядатиму в майбутнє, але думаю, що для обох нас це буде важливо", – зазначив глава держави.

За словами президента, зустріч із Дональдом Трампом, ймовірно, відбудеться 26-27 вересня.

Читайте також на порталі "Коментарі" — українська влада активно працює над планом, який буде стартом та фундаментом для того, щоб розпочати переговори з Росією. Причому це можуть бути переговори у будь-якому форматі. Три пункти плану вже готові. Таку заяву зробив президент України Володимир Зеленський.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у США Володимир Зеленський наполягатиме на двох питаннях.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини