Головна Новини Політика України 2024 "Творити таке можна тільки за великі гроші": нардеп розкритикував Верховну Раду через один законопроєкт
commentss НОВИНИ Всі новини

"Творити таке можна тільки за великі гроші": нардеп розкритикував Верховну Раду через один законопроєкт

Нардеп Микола Княжицький заявив, що "російська церква купує" депутатів у Верховній Раді, щоб ті не голосували за заборону УПЦ МП.

24 липня 2024, 13:20
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Народний депутат Микола Княжицький розкритикував провладних депутатів, які не підтримують голосування за законопроєкт про заборону УПЦ МП та не виносять його на голосування. Княжицький такі дії пояснює тим, що їх "купує російська церква". 

"Творити таке можна тільки за великі гроші": нардеп розкритикував Верховну Раду через один законопроєкт

Народний депутат Микола Княжицький. Фото з відкритих джерел

Микола Княжицький в ефірі телеканалу "Еспресо" висловив свої думки щодо того, що у Верховній Раді не відбувається розгляд законопроєкту про заборону УПЦ МП.

"Творити таке можна тільки за великі гроші. Таке враження, що російська церква купує тих, хто має приймати такі рішення", — сказав Княжицький.

Депутат наголосив на відсутності доказів, однак критикує народних обранців, які стверджують, що заборона Української православної церкви Московського патріархату призведе до американських санкцій.

"У мене немає жодних доказів цього, але я бачу, як вони розміщують фейкові новини в Telegram про те, що, нібито хто за це проголосує, то будуть санкції Америки й інша брехня та абсурд. Але чому керівництво Верховної Ради та найбільшої фракції блокує розгляд цього питання, зрозуміти не можу", — сказав Княжицький та додав, що не бачить у цьому "жодного логічного пояснення".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що нардепам зі "Слуги народу" пригрозили демаршем через небажання голосувати за законопроєкт про заборону УПЦ МП. Крім того, названі прізвища, які не підтримують законопроєкт.

Також "Коментарі" писали про те, які наслідки та ризики може нести прийняття Верховною Радою законопроєкту про заборону Української православної церкви Московського патріархату.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини