Головна Новини Політика України 2024 Стало відомо, про що свідчить вихід Залужного в інформпростір з допомогою Федишин
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, про що свідчить вихід Залужного в інформпростір з допомогою Федишин

Колишній Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний вийшов в інформаційний простір з допомогою співачки Ірини Федишин, яка опублікувала серію знімків із ним. Залужний підписав для співачки сувенірну продукцію

8 травня 2024, 17:51 comments1265
Поділіться публікацією:

Співачка Ірина Федишин опублікувала серію знімків із майбутнім послом України в Британії Валерієм Залужним і повідомила, перед її концертним туром, він для неї підписав сувенірну продукцію.

Стало відомо, про що свідчить вихід Залужного в інформпростір з допомогою Федишин

Федишин і Залужний

За словами співачки, вона звязалася з колишнім Головнокомандувачем ЗСУ через соцмережі та попросила його підписати сувенірну продукцію перед її гастролями в Штати та Канаду. Вона каже, що Залужний одразу погодився.

"То була така зустріч, ви знаєте, хоча я теж популярна, є досвід, але не знаю, в нього якийсь магічний вплив",
- розказала Федишин журналістам таблоїдів.

Разом з тим, політолог Євген Магда вважає трохи дивним вихід Валерія Залужного в іфнормаційний простір із допомогою співачки.

"Буду не в тренді: вихід Валерія Залужного з інформбункера за сприяння Ірини Федишин свідчить, що з піаром у Залізного Генерала не фонтан. Вибачте",
— відзначив він у Фейсбуці.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Валерій Залужний був надзвичайно популярним серед українців, його навіть включили в рейтинги, де заміряли підтримку кандидатів у президенти. Так от, за даними одного із соціологічних досліджень, Залужний навіть випередив чинного президента Володимира Зеленського.

На думку деяких політологів, в Офісі президента не могли змиритися із тим, що Залужний може скласти Зеленському конкуренцію і вирішили, що його потрібно відправити у відставку із посади Головнокомандувача ЗСУ, що і було зроблено.

Після цього, спочатку міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, а потім і сам Зеленський, повідомили, що Залужного призначають послом у Британію, але перед цим таке кадрове призначення не узгодили за всіма процедурами з Лондоном, чим наразилися на критику.

Відомо, що тільки нещодавно Залужний отримав агреман від Британії та готується їхати туди послом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини