Головна Новини Політика України 2024 Стало відомо, коли звільнять Шмигаля: за чим спостерігає влада
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, коли звільнять Шмигаля: за чим спостерігає влада

Шмигаля зроблять відповідальним за всі проблеми у державі, сказав в ефірі «Еспресо» нардеп Олег Синютка

5 липня 2024, 18:34
Поділіться публікацією:

Народний депутат Олег Синютка вважає, що у випадку відставки прем'єр-міністра Дениса Шмигаля на нього покладуть відповідальність за всі проблеми, що накопичились у державі.

Стало відомо, коли звільнять Шмигаля: за чим спостерігає влада

Денис Шмигаль

За його словами, досвідчені політики розуміють, що рано чи пізно Шмигаля зроблять відповідальним за всі проблеми, які накопичилися у нашій державі. На його думку, сьогодні влада просто ще спостерігає, чи досягнуто піка проблем, чи ще можна почекати.

"Якщо все-таки ми побачимо відставку премʼєр-міністра Дениса Шмигаля, то ми можемо судити, що влада побачила досягнення піка проблем. Бо 100% на керівника уряду повісять всі ці проблеми. Винний він чи ні, але на нього повісять вину за всі ці проблеми", — сказав нардеп.

За словами політика, наразі невідомо, скільки міністрів не вистачає в уряді для його повного функціонування. При цьому він підкреслив, що в Україні зараз, дійсно, є проблема з урядом.

"Бо ми навіть не знаємо скільки міністрів не вистачає в уряді Шмигаля. Оскільки, коли пана Кубракова відправляли у відставку, то монобільшість зробила це під приводом того, що два міністерства потрібно розділити на дві частини. Зокрема, міністерство інфраструктури та міністерство регіонального розвитку. Вже пройшло чимало часу, а рішення про розʼєднання міністерств немає. Тому однозначно, що цей уряд сьогодні є частково недієздатним", — додав він.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що раніше народний депутат Ярослав Железняк повідомив, що найближчим часом очікується повна зміна Кабміну України. Можуть звільнити прем'єра Дениса Шмигаля та низку інших міністрів. Також з’явилася інформація про те, що Зеленський, буцімто, втомився від Шмигаля й хоче його звільнення. Втім, також є думка, що голову уряду вирішили прибрати, бо він уже виконав всю "брудну роботу", особливо ту, яка стосується мобілізації. Хоча, у ВР говорять, що неможливо зараз відправити голову уряду у відставку, бо цього не дозволяє зробити закон.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини