Головна Новини Політика України 2024 Стало відомо, чому Офіс президента таки вирішив позбутися Шмигаля
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, чому Офіс президента таки вирішив позбутися Шмигаля

Шмигаль виконав усе, чого від нього очікували, тож може йти, вважає політолог Віктор Небоженко

4 липня 2024, 13:23 comments5057
Поділіться публікацією:

Як вважає політолог Віктор Небоженко, Офіс президента вирішив позбутися прем'єра Дениса Шмигаля, оскільки він виконав усю "брудну роботу", особливо у контексті запровадження правил "жорсткої мобілізації".

Стало відомо, чому Офіс президента таки вирішив позбутися Шмигаля

Денис Шмигаль

"Після того як прем'єр-міністра України Денис Шмигаль, під тиском Офісу президента, через Кабмін, що ожив, прийняв і легалізував найжорстокіші норми проведення брутальної та репресивної мобілізації, змусивши частину українців принижуватися і ховатися, а інших залишив без документів за кордоном, президент Зеленський раптом став відчувати втому, що погано приховується, і огиду до Шмигаля", — вважає Небоженко.

За його словами, Шмигаль просто забув, що в Офісі президента нібито звикли використовувати чиновників.

"Виконуючий будь-які "хотелки" та фінансові фантазії Єрмака-Зеленського, вічно покірний Шмигаль забув одну із заповідей політики Офісу президента: "мавр зробив свою справу, мавр може піти", — заявив політолог.

На його думку, тепер елітні господарі Офісу президента Єрмак-Зеленський лише розмірковують, як їм позбутися набридлого прем'єр-міністра Шмигаля — тихо чи зі скандалом.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що нібито президент Володимир Зеленський "втомився" від глави уряду Шмигаля і думає, як його позбутися. Нібито потенційним кандидатом на заміну Шмигалю є міністр економіки Юлія Свириденко, яка також обіймає посаду першого віце-прем'єра, тобто є першим заступником глави уряду. Крім цього, розглядається кандидатура колишнього міністра розвитку громад Олексія Чернишова, який зараз керує "Нафтогазом".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини