Головна Новини Політика України 2024 Совісті нема взагалі: нардеп розкритикував втечу скандального політика з України
commentss НОВИНИ Всі новини

Совісті нема взагалі: нардеп розкритикував втечу скандального політика з України

Олексій Гончаренко заявив, що народний депутат Артема Дмитрука втік з України нелегально перетнувши кордон з Придністров'ям.

29 серпня 2024, 10:30
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Народний депутат від партії "Європейська Солідарність" Олексій Гончаренко розкритикував втечу прихильника УПЦ МП та колишнього члена фракції "Слуга народу" Артема Дмитрука. За його словами, нардеп потрапив у низку скандалів, а потім втік з країни.

Совісті нема взагалі: нардеп розкритикував втечу скандального політика з України

Народний депутат Артем Дмитрук. Фото з відкритих джерел

Олексій Гончаренко прокоментував скандальні дії народного депутата Артема Дмитрука, який втік з України до Молдови, з якої вилетів літаком в іншу країну.

"Він спокійно перетнув кордон: без всяких дозволів, відряджень і т.д. Для нього це виявилось не проблема. А тепер його кинулись шукати", — розповідає Гончаренко.

Народний депутат вказує, що Дмитрук потрапив в серію скандалів, після чого зміг залишити країну.

"Він став народним депутатом завдяки тому, що був кандидатом від "Слуги народу". Фотографувався із Зеленським.  Далі він потрапив в низку скандалів. А потім, коли вже набралась критична маса проблем і питань до нього – він просто зник. Розтанув у повітрі десь на кордоні. Тож кордони, схоже, закриті для всіх в Україні, окрім депутатів від "Слуг народу". Совісті нема взагалі", — заявив Гончаренко.

Член "Європейська Солідарність" додав, що за його інформацією Артем Дмитрук нібито нелегально перетнув кордон з Придністров'ям. За словами Гончаренка, Дмитрук "втікав лісами, офіційно не перетинав кордон України".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Артем Дмитрук виступив проти заборони УПЦ МП, а за кілька днів до цього критикував ЗСУ в Курській області.

Також "Коментарі" писали, що у Молдові вперше пояснили, чому пропустили скандального нардепа Дмитрука до країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини