Головна Новини Політика України 2024 Шабунін сказав Єрмаку: хто насправді допомагає розповсюджувати наратив про корумповану Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Шабунін сказав Єрмаку: хто насправді допомагає розповсюджувати наратив про корумповану Україну

Віталій Шабунін вважає, що саме влада допомагає ворогу розповсюджувати наратив про те, що Україна є супер-корумпованою державою

26 червня 2024, 18:10 comments1511
Поділіться публікацією:

Голова Офісу президента Андрій Єрмак точно правий в тому, що Україна не є найбільш корумпованою державою у світі, заявив голова Центру протидії корупції Віталій Шабунін.

Шабунін сказав Єрмаку: хто насправді допомагає розповсюджувати наратив про корумповану Україну

Віталій Шабунін

"Але помиляється голова офісу Зеленського в головному — адресаті свого звернення. Найбільше з пропагандистським наративом про супер-корумповану Україну руським допомагає влада, яка покриває виявлених суспільством схемарів. Як це було з Резніковим, якого після скандалу з “яйцями по 17 грн” влада тримала на посаді ще сім місяців", — заявив Шабунін.

Окрім того, він нагадав історію із головою Антимонопольного комітету, який не може пояснити 70 млн статків, і якого направляють одним із переговорників про вступ України в ЄС.

"Або як влада покриває заступника генпрокурора (Вербицького), який купляє “порш” для своєї подруги та орендує елітний котедж за незрозумілі гроші. Або як покривають заступника директора ДБР Удовиченка – з Mercedes і елітною квартирою у центрі Києва за майже 1 млн доларів", — говорить Шабунін.

Зважаючи на усю владу Єрмака, каже активіст, сьогодні він впродовж години може вирішити усі ці проблем, якими ворожа пропаганда точно скористається проти України.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Андрій Єрмак заявив про те, що Україна не є найбільш корумпованою країною світу. За його словами, правда в тому, що корупція існує всюди, і для боротьби з нею в Україні створена велика антикорупційна інфраструктура. При цьому Єрмак стверджує, що західні партнери завжди відзначають рівень і успіхи України в подоланні корупції.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини