Головна Новини Політика України 2024 Єрмак заявив, що Україна не є найбільш корумпованою країною світу
commentss НОВИНИ Всі новини

Єрмак заявив, що Україна не є найбільш корумпованою країною світу

За його словами, Україна має розгалужену антикорупційну інфраструктуру

26 червня 2024, 17:24
Поділіться публікацією:

Андрій Єрмак, керівник Офісу Президента України, заявив у своєму недавньому дописі в соціальних мережах, що деякі особи навмисно перебільшують проблему корупції в Україні, використовуючи це як засіб для виправдання власної діяльності.

Єрмак заявив, що Україна не є найбільш корумпованою країною світу

Єрмак заявив, що Україна не є найбільш корумпованою країною світу

“Україна не є найбільш корумпованою країною світу. Корупція існує всюди, і для боротьби з нею в нас створена велика антикорупційна інфраструктура. Я постійно спілкуюсь із Західними партнерами, вони завжди відзначають наш рівень і успіхи в подоланні корупції”, — зазначив Андрій Єрмак 

За його словами, Україна має розгалужену антикорупційну інфраструктуру і здобуває визнання на Заході за успіхи в боротьбі з корупцією. Проте, існують особи, які своїми діями непрямо сприяють просуванню наративу, що Україна є найбільш корумпованою державою – наративу, що активно підтримується Росією.

"Але деякі люди навмисно  масштабують проблему, бо інакше може втрачатись сенс їх роботи. Таким чином допомагаючи росіянам, які інвестують мільйони в просування на Заході наративу “Україна — найкорумпованіша держава”. Де цей баланс між правдою і державними інтересами, та власними, заради проектів?” — сказав керівник Офісу Президента.

Читайте також на порталі “Коментарі” - в  Україні ввечері в середу, 22 травня, стався якийсь "антикорупційний бум новин". Спершу з'явилася інформація, що співробітники САП і Нацполіції прийшли з обшуками в НАБУ. Потім уточнення, що йдеться не про приміщення НАБУ, а в будинку одного зі співробітників бюро. Також САП повідомила, що підозрює в незаконному збагаченні на мільйони колишнього заступника голови Офісу президента Андрія Смирнова. Про що свідчить цей "антикорупційний сплеск"? Що важливо зрозуміти Україні? Портал "Коментарі" з цими питаннями звернувся до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини