Головна Новини Політика України 2024 Розгляд правок за мобілізацію проходить в порожній залі. За жодну немає голосів
commentss НОВИНИ Всі новини

Розгляд правок за мобілізацію проходить в порожній залі. За жодну немає голосів

У Верховній Раді проходить розгляд правок в законопроєкт про мобілізацію у порожній залі. Народних депутатів там практично немає. Як результат, жодна правка не набирає голосів для її розгляду

10 квітня 2024, 18:18
Поділіться публікацією:

Народні депутати просто проігнорували роботу і пішли із засідання, на якому розглядають правки в законопроєкт про мобілізацію. Нардеп Володимир Ар’єв показав у Фейсбуці фото порожньої зали.

Розгляд правок за мобілізацію проходить в порожній залі. За жодну немає голосів

Верховна Рада під час розгляду правок

"Законопроєкт про мобілізацію. Розгляд поправок, серед яких вкрай важливі і правильні. Зала Верховної Ради зараз виглядає отак… Більшості наплювати на те, яким у підсумку буде закон. На жодну поправку немає голосів"
, — відзначив нардеп.

На цю саму проблему вказала і нардеп Ірина Геращенко. За її словами, у сесійній залі працює максимум 80 народних депутатів. За її словами, точно не так мав би розглядатися ключовий для України законопроєкт.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що 9 квітня оборонний комітет завершив роботу над законопроєктом про мобілізацію. 10 квітня в Верховній Раді розпочали розгляд правок. Відомо, що оборонний комітет цілком виключив із законопроєкту розділ про демобілізацію військових за рішенням Ставки після 36 місяців служби на прохання Міноборони та Генштабу. Військові запропонували врегулювати питання демобілізації окремим законопроєктом.

Втім, відсутність ясності в питанні демобілізації вже спричинила до шквалу критики. Таке рішення оборонного комітету назвали фейлом влади, з якого не зрозуміло, як вона буде виходити. Експерти вказують, що багато військових рахували дні до того, коли вони зможуть поїхати додому.

При цьому, народні депутати і політологи вважають, що законопроєкт про мобілізацію буде прийнято. За їх словами, в Раді навіть можуть знайти близько 300 голосів за нього.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини