Головна Новини Політика України 2024 У ВР спрогнозували, скільки голосів збере законопроєкт про мобілізацію. Цифра вражає
commentss НОВИНИ Всі новини

У ВР спрогнозували, скільки голосів збере законопроєкт про мобілізацію. Цифра вражає

Оборонний комітет завершив роботу над законопроєктом про мобілізацію. Як відзначив нардеп Олександр Федієнко, він є непопулярним, але важливим, тому ВР неодмінно його підтримає

10 квітня 2024, 12:40
Поділіться публікацією:

Оборонний комітет завершив роботу над законопроектом про мобілізацію.  Як відзначив у Фейсбуці нардеп Олександр Федієнко, вже незабаром законопроект потрапить до парламентської зали, де депутати і будуть визначатись по тим або іншим нормам статей.

У ВР спрогнозували, скільки голосів збере законопроєкт про мобілізацію. Цифра вражає

Олександр Федієнко

За його словами, це питання доглядальників людей з інвалідністю. Це також і питання відстрочки, бронювання, для різних інституцій.

"Хочу нагадати всім хто не задоволений. Війну ведуть військові, не депутати. Ми розуміючи цю ситуацію, яка склалась на фронті, всі ризики які склались в цілому для країни, погоджувалась з багатьма їх пропозиціями"
, — підкреслив народний депутат.

При цьому він підкреслив, що, дійсно, закон про мобілізацію не є популярним, проте за нього проголосують у Верховній Раді.

"Закон про мобілізацію це точно не популярний закон, але я впевнений що парламент проголосує більшістю 300 голосів"
, — додав нардеп.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що оборонний комітет нарешті завершив роботу над законопроєктом про мобілізацію. Найскандальніше рішення, яке було прийняте – це скасування демобілізації. Як відзначають експерти, це – фейл влади, і невідомо, як вона з цього буде виходити, адже суспільство чекало на демобілізацію, а військові на нулі рахували дні, коли вони зможуть нарешті потрапити додому.

Окрім того, оборонний комітет захистив права чоловіків, які ухиляються від мобілізації. Їм загрожує обмеження права у керуванні транспортними засобами, і все. А от пакет мотиваційних пропозицій був частково відхилений. Зокрема, члени оборонного комітету відмовилися встановлювати фіксовану винагороду за знищення ворожої техніки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини