Головна Новини Політика України 2024 Порох би точно втримав ситуацію. В ВР назвали ціну миру при президенстві Порошенка
commentss НОВИНИ Всі новини

Порох би точно втримав ситуацію. В ВР назвали ціну миру при президенстві Порошенка

Якщо б президентом в 2019 році став Петро Порошенко, то він би підписав «Мінськ-3» з кремлівським диктатором Володимиром Путіним і потроху віддав би йому територію України, заявила нардеп Ліза Богуцька

3 квітня 2024, 13:02 comments5022
Поділіться публікацією:

Якщо б Петро Порошенко в 2019 році виграв президентські вибори, то ще б у січні 2022 році через Віктора Медведчука підписав би з кремлівським диктатором Володимиром Путіним "Мінськ-3", і кожного року укладав би чергові "мирні домовленості", вважає Ліза Богуцька.

Порох би точно втримав ситуацію. В ВР назвали ціну миру при президенстві Порошенка

Порошенко і Путін

"За час цієї кривавої війни Петро затИскав би руку Путіну до мозолів. Заобіймав би та зацьомкав під гаслом з Лєрмонтова "Прощай нємитая Росія"
, — відзначила нардеп.

При цьому, на її думку, медіа імперія Медведчука розрослась би ще на декілька каналів, де кожний охочий розповідав би про мир і дружбу з Росією. Окрім того, Україна і далі б купувала донецьке вугілля за ціною "Ротердамського".

"Вже в нас були б налагоджені фінансові комунікації з "ОРДЛО". А можливо, вже апетити Путіна простягалися б не тільки на "окремі регіони Донецької і Луганської областей", а цілком на всю їх територію по адмінкордонам, може й на Запорізьку і Херсонську зазіхав, на острів Зміїний... І так, ще злетіла б на вітер пара складів з боєприпасами"
, — написала у Фейсбуці Богуцька.

І все це, додала вона, відбувалося б під чудовими гаслами "Армія. Мова. Віра".

Богуцька додала, що зараз фракція "Європейська солідарність" рішуче бореться з РПЦ, не згадуючи про зв'язки Петра Порошенка з цією церквою. Але, додає політик, чомусь за його каденцію жодна російська церква не була закрита.

"Так от, я думаю, що Порох втримав би ситуацію. Точно втримав. Про Крим або зовсім забули б, або вже визнали там російську юрисдикцію. Звісно, що ніякий кримський татарин не був би Міністром оборони і ніяка кримська татарка — представником Президента в АРК"
, — відзначила нардеп.

На її думку, Путін через Порошенка і Медведчука повільно ковтав би Україну.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що на думку нардепа Мар’яни Безуглої, якщо б Порошенко переміг на виборах у 2019 році, то великої війни з РФ не було б.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

3 квітня 2024, 16:58

Ну какой комментарий еще можно ожидать от "слуги"? Естественно, все говно, все предатели, и только они такие классные ребята вместе со своим хрипатым вождем. Тут можно даже ничего не комментировать, результат 5 лет их правления мы все прекрасно видим и чувствуем на собственной шкуре. Смог ли бы Порошенко избежать войны, если бы остался президентом? Я уже высказывал свое мнение по этом поводу. Думаю, что скорее да, чем нет. Какой ценой? Ну, не госпоже богцукой об этом судить. Явно бы не было тех катастрофических последствий, жертв и разрушений, которые мы имеем сейчас. Плохой мир все же лучше хорошей войны, кто бы что ни говорил. Крым? Ну по состоянию на сейчас у нас его как не было так и нет, зато потеряны еще территории, разрушены города, убиты и покалечены сотни тысяч людей. Неужели оно того действительно стоило?

Ігор

3 квітня 2024, 13:13

Зараз те саме. Україна вже програла. Гниле не дає плодів!


Новини