Головна Новини Політика України 2024 Новий рід військ отримав потенційну «консерву»: від влади вимагають негайних пояснень
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий рід військ отримав потенційну «консерву»: від влади вимагають негайних пояснень

Роман Гладкий, якого нібито підозрювали у держзраді отримав високу посаду в військах

30 серпня 2024, 12:39
Поділіться публікацією:

Начальником штабу Командування сил безпілотних систем ЗСУ призначено Романа Гладкого, про це повідомила нардеп Мар’яна Безугла. За її словами, він не має жодного досвіду роботи з БПЛА. Окрім того, стверджує нардеп, його підозрювали у державній зраді, шпигунстві та корупції, також він має дружину з російським паспортом, а його донька виступала на змаганнях за Росію.

Новий рід військ отримав потенційну «консерву»: від влади вимагають негайних пояснень

Роман Гладкий

"Підтверджую призначення. Незрозуміло, як він пройшов перевірку СБУ та досі обіймає найвищі посади. Виходець із Криму, капітан військово-морських сил з такою репутацією і ніколи не мав відношення до дронів", — заявила у Фейсбуці Безугла.

Більше того, вона стверджує, що це призначення, буцімто, є свідомим рішенням головкома Олександра Сирського.

"Він був відправлений туди як "соглядатай" попри протести Вадима Сухаревського та його команди. Це типовий підхід, який було використано багато разів. Зокрема така ж ситуація у Гнатова, якого Президент призначив на керівництво фронтом замість Содоля. У Гнатова начальник штабу — син друга Содоля, так само як і керівники угруповувань (ОТУ) — від Содоля та Сирського", — заявила Безугла.

Про те, що на посаду начальника штабу Сил Безпілотних систем призначено Романа Гладкого, повідомила і нардеп Софія Федина.

"Тепер новий і амбітний рід військ, яким є Сили безпілотних систем Збройних сил України, отримує потенційну "консерву" на чолі начальника штабу. У нас серед десятків тисяч професійних військовослужбовців не знайшлося нікого достойного? Щоб без питань і нюансів? Вимагаю від влади публічних пояснень!" — написала у Фейсбуці Федина.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що на тлі останніх заяв Безуглої її закликали гнати з Ради.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини