Головна Новини Політика України 2024 У ВР вимагають гнати Безуглу із парламенту: як її дії можуть позбавити Україну допомоги
commentss НОВИНИ Всі новини

У ВР вимагають гнати Безуглу із парламенту: як її дії можуть позбавити Україну допомоги

Заяви Безуглої дають козирі тим західним політикам, які наполягають на скороченні підтримки України

30 серпня 2024, 12:20 comments2447
Поділіться публікацією:

Україні надто важко дається військова допомога від західних партнерів, заявила нардеп Ірина Геращенко. За її словами, з ЄС та США постійно доводиться працювати і переконувати їх надати ЗСУ певні види озброєння. Саме тому, підкреслила політик, заяви, які робить нардеп Мар’яна Безугла шкодять національним інтересам України.

У ВР вимагають гнати Безуглу із парламенту: як її дії можуть позбавити Україну допомоги

Мар'яна Безугла

"Я шокована останніми заявами Марʼяни зі "слуг". Вони не просто шкодять національній безпеці країни. Вони ставлять під загрозу подальше постачання систем ППО і високотехнологічної зброї. Вони дають козирі україноскептикам в усіх західних країнах скорочувати допомогу і виправдовувати блокування поставок F-16 та іншої новітньої техніки. Те, що її скандальні заяви тягають всі російські пропагандистські помийки — то дрібниці… Хоч все це підриває моральний дух ЗСУ", — відзначила Геращенко.

Втім, додала політик, Безуглу також цитує і західна преса, а отже, вона дає козирі тим, хто за скорочення допомоги, бо навіщо українцям літаки, якщо вони самі себе на них повбивають.

"Ця особа залишається заступницею голови комітету нацбезпеки. Вона наповну користується матеріалами з обмеженим доступом, для службового користування. Будь-кого з простих громадян за одну соту подібного вже б затримали СБУ. Й тільки Марʼяна почувається безкарно", — заявила Геращенко.

На її думку, "правда від Безуглої" не має нічого спільного із захистом інтересів військовослужбовців і ЗСУ.

"В неї завжди винні військове керівництво. Вона ніколи не говорить про вище військово-політичне керівництво і їх вимоги тримати " фортецю Бахмут", бо це "красивий кейс", до Дня Незалежності і інших дат проводити "переможні рейди", про які гуде армія. Таке можливе, тільки якщо ти маєш дах на Банковій. Віце-президентський дах. Але останні її заяви — це вже явний перебір навіть для ОП. Марʼяну треба гнати з комітету і парламенту. Негайно", — заявила Геращенко.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Безугла заявилапро те, що F-16 був збитий "дружнім вогнем" власної ППО.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини