Головна Новини Політика України 2024 Новий міністр культури розповів, чи закриє телемарафон
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий міністр культури розповів, чи закриє телемарафон

Точицький заявив, що марафон єдиних новин продовжить працювати

5 вересня 2024, 23:57
Поділіться публікацією:

Новопризначений міністр культури Микола Точицький заявив, що уряд не буде закривати телемарафон. При цьому він зазначив, що готовий вислухати пропозиції, як покращити роботу марафону.  

Новий міністр культури розповів, чи закриє телемарафон

Точицького призначили міністром культури. Фото з відкритих джерел

"Щодо марафону, він був, є і буде. Потрібно шукати форму, щоб була зацікавленість у громадськості. Є велика кількість людей, які його дивляться. Це так само важливо доносити єдиним голосом те, що відбувається на фронті. Якщо будуть певні запитання, що саме не подобається, то я готовий буду з вами на цю тему поспілкуватися", — сказав Микола Точицький. 

За словами міністра, все, що стосується інституційних спроможностей та стратегічних комунікацій, має бути об'єднано.

"Для цього необхідно більше контактувати, бо завдання та цілі у нас однакові. Сфера культури та комунікації має бути метою і засобом нашої перемоги. Бажання виключно протистояти дезінформації — цього замало. Нам потрібно будувати свої наративи на основі того, що ми, українці, маємо", — додав він. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські загарбники можуть захопити Покровськ, але це не означає, що окупація міста обов'язково станеться, заявив військовослужбовець ЗСУ Кирило Сазонов. "Ключове слово "можемо". Можемо втратити Покровськ, можемо не втратити. Це війна. Тут залежить від багатьох факторів. Ворог може знайти якісь резерви, але й ми можемо знайти якісь резерви. Може підійти більше снарядів, то взагалі їх не підпустимо", — сказав Кирило Сазонов. Військовий не виключає, що окупанти спробують відрізати угруповання української армії на Донеччині від Запорізького угруповання.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що президент Володимир Зеленський заявив, що ухвалив рішення про необхідність звільнення голови МЗС Дмитра Кулеби, оскільки йому "бракує енергії для просування надання зброї Україні". На зустрічі президента з фракцією "СН" не йшлося про подальше працевлаштування вже колишнього міністра юстиції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини