Головна Новини Політика України 2024 Непроста країна з ворожою агентурою. Стало відомо, куди Данілов поїде послом
commentss НОВИНИ Всі новини

Непроста країна з ворожою агентурою. Стало відомо, куди Данілов поїде послом

Колишній секретар РНБО Олексій Данілов поїде послом в Молдову, про це повідомив народний депутат Олексій Гончаренко. При цьому відомо, що сьогодні президент звільнив своїм указом з посади посла України в цій країні

29 березня 2024, 17:31
Поділіться публікацією:

Народний депутат Олексій Гончаренко повідомив , що колишній секретар РНБО Олексій Данілов поїде працювати послом у Молдову. Раніше він говорив, що колишнього чиновника відправлять працювати у Норвегію.

Непроста країна з ворожою агентурою. Стало відомо, куди Данілов поїде послом

Олексій Данілов

"Данілов їде до Молдови. Послом... Практично Норвегія",
 – написав нардеп у Телеграмі.

Разом з тим відомо, що 29 березня президент Володимир Зеленський підписав указ, яким було звільнено Марка Шевченка з посади Надзвичайного і Повноважного Посла України в Республіці Молдова. Відомо, що Шевченко працював послом у цій країні з 2020 року.

При цьому колишній посол України в США Валерій Чалий відзначив, що варто подякувати Надзвичайному і Повноважному Послу Україні в Республіці Молдова Марку Шевченку за понад чотири роки роботи в непростій країні, де послу точно не позаздриш.

"Знання мови країни перебування, досвід кар’єрного дипломата очевидно допомогли більш ефективно працювати в часи війни і роботи ворожої агентури"
, — відзначив у Фейсбуці Чалий.

Він побажав в наступні місяці завершення місії не збавляти темп, бо ситуація там може загостритися.

"І взагалі, треба вже нарешті перейняти міжнародну практику подяки Президентом України, Міністром закордонних справ послам, керівникам українських місій та представництв при міжнародних організаціях, що завершили свою каденцію в країні перебування та ефективно відпрацювали в період війни"
, — додав Чалий.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що президент Володимир Зеленський звільнив Олексі Данілова з посади секретаря РНБО. Згодом очільник держави повідомив, що Данілов продовжить роботу на дипломатичному фронті. При цьому не уточнив, про що саме йде мова. До цього часу відзначалося, що Данілова відправлять працювати послом в Норвегію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

29 березня 2024, 17:47

Вони як присмоктуються до державного корита, то вже назавжди. Бути на своїх хлібах без державної опіки вони не навчені. Тому і програли!


Новини