Головна Новини Політика України 2024 Зеленський дав завдання новому очільнику РНБО і розповів про долю Данілова
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський дав завдання новому очільнику РНБО і розповів про долю Данілова

Президент Володимир Зеленський розповів, чого чекає від роботи Ради безпеки національної оборони. В першу чергу, за його словами, потрібно більше прогнозованості в роботі цього органу

29 березня 2024, 14:47
Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський провів засідання Ради безпеки національної оборони і розповів, чого тепер він чекає від роботи цього органу.

Зеленський дав завдання новому очільнику РНБО і розповів про долю Данілова

Володимир Зеленський

За його словам, в першу чергу він очікує, що в роботі РНБО буде більше прогнозованості. Як підкреслив президент, Україні потрібно посилити можливості прогнозувати, а також впливати на процеси, від яких залежить національна безпека держави.

Окрім того, на думку очільника України, РНБО повинно звернути увагу на санкційну політику держави.

Також Зеленський підкреслив, що повинна бути також і так звана доктринальна робота. Мова йде про встановлення чітких національних орієнтирів та системна їх реалізація, як у час війни так і після неї.

Крім того, президент України вважає, що РНБО повинна більше робити у сфері кібербезпеки та інформації.

"РНБО має потенціал робити більше для захисту від ворожих дестабілізаційних операцій та координації всіх державних інституцій у цій сфері"
, — підкреслив президент.

При цьому, за його словами, пріоритетом у роботі РНБО має стати оборона України та захист держави.

Крім цього, президент подякував Олексію Данілову за роботу на посаді секретаря РНБО та повідомив, що після відставки він працюватиме на дипломатичному фронті.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що президент Володимир Зеленський звільнив Олексія Данілова з посади секретаря РНБО. Тоді ж з’явилася інформація про те, що Данілова нібито призначать послом в Норвегію. При цьому Данілов подякував президенту за можливість працювати заради України та долучитися до творення її історії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини