Головна Новини Політика України 2024 Не є «токсичним». Безугла вступилася за Єрмака і пояснила, чому його атакують
commentss НОВИНИ Всі новини

Не є «токсичним». Безугла вступилася за Єрмака і пояснила, чому його атакують

Нардеп Мар’яна Безугла стала на захист голови Офісу президента Андрія Єрмака і у себе в Фейсбуці заявила, що той не є токсичною фігурою. Більше того, за її словами, в Україні атакують тих, «хто щось робить»

2 квітня 2024, 16:55
Поділіться публікацією:

Мар’яна Безугла заявила, що довкола фігури Андрія Єрмака відбувається дивна ситуація. За її словами, голову Офісу президента або атакують і придумують сотні різних причин, чому це саме він такий поганий, заздрять, звинувачують і міфологізують, або ж мовчать, наче говорити про нього якесь табу.

Не є «токсичним». Безугла вступилася за Єрмака і пояснила, чому його атакують

Андрій Єрмак

"Якщо подивитися дописи і виступи нардепів "Слуги народу", наприклад, то ви не зустрінете згадок про Єрмака. Наче його не існує. Складається враження, що згадувати Андрія Борисовича — то якийсь моветон, ще його "токсичність" передасться, то ж краще просто промовчати"
, — відзначила Безугла.

Втім, вона все ж переконана, що фігура Єрмака "не є токсичною".

"Єрмак не є "токсичним" і кількість атак швидше говорить, що атакують того, хто робить. Я це відчуваю на собі кожного дня, і чим більше ти проактивний(а), тим більше наша дика демократія з постсоціалістичними травмами, комплексами та болем війни намагається витіснити і "затерти"
, — написала Безугла.

При цьому, нардеп додала, що за її особистими спостереженнями, Єрмак є складною людиною, у якої є власні ідейні переконання.

"Ступінь його залучення в долю країни і волі до змін безпрецедентний, і ніякий голова адміністрацій наших президентів таким не був. Я вже не кажу про чортів з Партії регіонів типу Райніна, були ж і такі",
— додала Безугла.

При цьому вона повідомила, що брат Єрмака, знаходиться в Силах оборони, проте цю інформацію не афішують.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що раніше Мар’яна Безугла заявила, що, якщо б у 2019 році на президентських виборах переміг Петро Порошенко, то повномасштабної війни з Росією не було б, проте Україна перетворилася б на її колонію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

бандерівець

2 квітня 2024, 16:05

війни не було б... ляпнула тупоголова пародія на підбуля по кличці мар'ятка.


Новини